8 dagar

Sista dagen i år med ballerina (kanske..) / Världens härligaste kossa (hur bra kamera har inte iPhone nu???)

Då var den åttonde dagen i rad av jobb avklarad. I morn är jag äääntligen ledig vilket jag känner är sjukt välbehövligt med tanke på hur less jag var i slutet av dagen samt hur sjukt ont jag har i axeln just nu (sitter framlutad mot datorn hela dagarna). Idag var en relativt tung dag på jobbet, tror det beror på att jag visste att jag snart skulle få ledigt så satt bara och räknade minuterna tills jag skulle få dra, men men cash is king haha.

I helgen blir det att umgås med pojkvän, familj och vara hundvakt. Känns super skönt att inte ha några större planer utan att mer ta det som det kommer. Det bästa är att jag inte jobbar helg, det lever jag på haha.
Jag passade även på att beställa hem lite kläder i slutet av förra veckan, kände att jag ville ha lite nya höstkläder bara för att pigga upp mig lite på mornarna. Så tråkigt att stå och se samma kläder i garderoben varje dag och speciellt när favvosarna blir urtvättade tillslut, haha. Kanske kommer upp lite bilder i helgen, maybe maybe. Hoppas ni mår asbra hurni.

Gillar

Kommentarer