Anmälde mig till event

Bilderna på grisarna är det jag pratade om igår, haha. Jag och R åkte ju iväg och matade dem litegrann och alltså jag dör även sötdöden för dessa.

Godmorgon fina ni. Hur underbart med lördag?? Dock så har jag faktiskt noll planer för helgen. Jag kände typ att jag ville ha det så, eftersom att det alltid är något. Men nu när det väl blev lördag och jag bara har suttit i soffan hela morgonen så kände jag att, gud vad tråkigt haha. Man kanske mår bäst av att ha planer ändå? Verkar som att jag gör det i alla fall. Rizvan har mycket jobb och jobbar därför även denna helgen, så det är nog därför det känns lite tråkigt att vara utan planer också. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag nog hitta på något snart, kanske bara går ut och fotar. Vi får se!

Jag har ju faktiskt planer för måndagskvällen som jag inte berättat för er om. Jag fick ett mail i tisdags om ett teknik-event som ska hållas för tjejer som pluggar något inom IT/Data i Sundsvall. Jag är ju INTE den som trivs med att gå själv till saker där jag inte känner någon. Men eftersom att det här verkade vara något som man verkligen kan ha nytta av i framtiden, med nya kontakter och med bra föreläsningar så anmälde jag mig ändå. Jag vet ingen som ska dit och därför känns det just nu rätt jobbigt. Men jag vet att det bara är bra att jag utmanar mig själv. Kommer uppdatera er mer om det här på måndag. Ha nu en superfin dag hörni. Kram.

Gillar

Kommentarer

Ida,

Men så himla söta grisar!! Och så roligt med event, hoppas det gick bra, tror du klarade det galant finis!!<3

idanilssonphoto.se
happyM
happyM,
Bästa du ❤️❤️
nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Men åh vad kul med event! 😃 Var det bra??

nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Åh ja det var så himla trevligt ❤️ Kram
nouw.com/happym
Ida
IP: 82.99.3.229