Apartment Tour

Ingången, jag vet att det redan ser lite kaos ut här i hallen men det var svårt att hålla undan familjen (eller som jag kallar det, orkanen haha) när de ville packa in sina saker samtidigt som jag skulle fota allt haha.

Första sovrummet som är direkt till vänster när man kommer innanför dörren.

Den stora toan med bastu (?!?!) som ligger direkt in till höger mitt i mot första sovrummet.

Hallen efter de första rummen och ingången.

Köket på vänster sida som leder in till nästa sovrum.

Sovrummet från köket.

Toa nummer två som också har dusch men som tyvärr inte kom med på bild. Denna ligger mitt i mot köket.

Fortsättningen efter köket och lilla toan.

Sovrummet som jag och Filip har paxat. Det här ligger till vänster innan vardagsrummet.

I mitt och Filles sovrum finns vadå??? Jo, ännu ett sovrum, haha.

Vardagsrummet med det stora matbordet och soffan och så som ligger längst in i lägenheten. Man kan ju tro att detta var allt, men vad finns mer i vardagsrummet???

Jo, självklart ännu ett sovrum. Haha.

Det var alltså hela lägenheten, så jag avslutar med en bild av utsikten från vårt vardagsrums fönster (utan inzoomning, hihi)

Hej finaste ni. Hoppas ni mår super bra, det gör jag. Just nu ligger jag i en av sängarna i vår hyrda lägenhet i Åre. MYS! Mamma fyller 50 år idag så vi har nyss öppnat champagne och käkat lite torkat renkött. Snart (vid 7) har vi bokat bord på en restaurang vilket ska bli väldigt kul att gå på, kommer inte ihåg vad den hette men ni kan få se bilder i morgon eller senare ikväll! Jag har dock inte bestämt kläder än, så vi får se vad det blir. Hihi. I alla fall så tänkte jag att ni kanske vill se hur lägenheten ser ut? Jag fick i alla fall en chock när jag klev in eftersom att vi bor mitt i Åre centrum och då menar jag verkligen mitt i! Jag menar lägenheten ligger bokstavligen på espresso house och på klädaffären Vila och vi ser alla andra affärer och restauranger från våra fönster, haha. Underbart. Sen är de inte lixom fyra sängar heller utan det finns plats för 10 stycken att sova här haha, sinnes. Nu hurni ska jag ta och lägga in bilderna och sedan kanske välja ut kvällens outfit. Vi hörs. Kram.

Gillar

Kommentarer