Beställning som kanske förändrar mitt liv

Hej fina ni. Idag har jag beställt något som jag velat göra länge men som jag inte tagit tag i, mest för att det är rätt så dyrt. Jag har beställt ett "intoleranstest". Jag tror inte jag pratat så mycket med er om det tidigare, men jag har otroligt mycket problem med att jag får ont i magen när jag äter olika saker. Det här har pågått i mååååånga år, sen innan gymnasiet. Men jag skulle nog säga att det blivit ännu värre de senaste åren. Under gymnasiet så antog jag att det var laktos jag fick ont av, så jag slutade dricka mjölk och det hjälpte så jag har fortsatt med det och dricker bara laktosfrimjölk och köper bara laktosfria saker när det finns alternativ. Men ändå får jag ont i magen. Jag och Rizvan lyxade till det med pizza igår och idag har jag spenderat morgonen med så ont i magen att jag inte ens kunnat plugga. Kanske är det för osten? Jag har ingen aning. Så nu räcker det och jag tog tag i det.

Jag hade egentligen inte tänkt skriva om det här på bloggen, men sen kände jag att det kanske kan hjälpa någon annan? Jag tror att vi är många som går runt och har problem med allergier utan att ta tag i det. Så nu är det dags tycker jag, haha. Därför är min tanke att jag testar det här och om ni sedan är intresserade så uppdaterar jag er om det faktiskt funkade! Jag kan till och med visa er hur resultaten ser ut, om ni vill. Jag beställde mitt test från "Health Diagnostics lab" och det är absolut inget samarbete. Sen hittade jag att testet fanns med rabatt hos "Lets deal" så jag betalade 399kr istället för 885kr! Testet ska alltså kolla 750 olika saker MEN det är inte vetenskapligt bevisat att det faktiskt fungerar. Idag ska jag fylla i dokumenten jag fick av dem samt skicka in hårprover. Kommentera jättegärna ifall ni vill att jag uppdaterar er om hur testet fungerade, så slipper ni slösa pengar nu, haha. Hoppas verkligen på att det här kan förändra mitt liv till det bättre. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

petra,

Dela gärna med dig , hoppas du snart slipper krångel med magen, kram

mammansprinsessor.blogg.se
happyM
happyM,
❤️❤️❤️
nouw.com/happym
Jovana
Jovana,

Dela gärna med dig❤️ Lycka till ❣️

nouw.com/jovana
happyM
happyM,
Då gör jag absolut det ❤️ tack! ❤️
nouw.com/happym
Enna,

Oh hoppas det löser sig! <3

sayyeastofashion.blogg.se
happyM
happyM,
❤️❤️❤️
nouw.com/happym
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Meeen... Usch (!) vad jobbigt att ha sådana problem med magont i samband med mat. Håller tummarna för att det verkligen löser sig för dig nu <3

nouw.com/emiliakarlsson
happyM
happyM,
Åh tusen tack fina du ❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,

Åh, då hoppas jag verkligen att du får lite svar med detta testet så att du kan få hjälp med magont <3 Det påverkar ju så sjukt mycket.

nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Tack fina du, så sant! ❤️
nouw.com/happym
carroat
carroat,

Åh hoppas det funkar för dig! Håller mina tummar! ❤️

nouw.com/carroat
happyM
happyM,
❤️❤️❤️
nouw.com/happym
hilmak
hilmak,

Fy vad jobbigt!! Hade likadant när jag var yngre, hoppas du hittar en lösning!!❤️

nouw.com/hilmak
happyM
happyM,
Åh ❤️❤️
nouw.com/happym
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Hoppas verkligen att det funkar! Kram ❤️❤️

nouw.com/emelieanderssoon
happyM
happyM,
Tusen tack bästa du ❤️❤️
nouw.com/happym
Jasmine,

Heja dig! Hoppas att testet kan ge dig värdefulla svar.

Svar: Tack! Vad roligt att du gillar majsidorna i min bullet journal. 😊

Kram

rosanatt.blogg.se
jessieskold
jessieskold,

Hejar på dig och hoppas att det kommer att gå bra för dig! Kram ❤️

nouw.com/jessieskold