Big brother

Hej fina ni. Måndag redan, förstår verkligen inte hur helgen kunde försvinna så snabbt! Dock så tycker jag att vardagarna är ganska härliga när man pluggar på distans. Visst att det är mycket att göra och att det lätt blir stress men jag trivs verkligen med att plugga hemifrån! Hur som helst så har jag idag tagit tag i livet och städat varenda millimeter av lägenheten, skulle säga att det är kliniskt rent här nu, så himla underbart! Känner att det blir en bra start på veckan efter att ha tagit tag i det.

Jag och R har precis käkat middag (korv med bröd) och ska nu ta och se Big Brother premiären! Jag har faktiskt aldrig sett det förut så det ska bli spännande att se om det är värt att följa! Låter ju i alla fall underhållande på reklamen om det, men kan tänka mig att det är lite kaos. Förövrigt så har jag inga speciella planer för veckan mer än träning i morgon och på torsdag. I morgon blir det Body Balance och på torsdag Body Pump eller Free Power, tagga!! Familjen där hemma är sjuka nu så jag ska försöka att hålla mig borta därifrån, vill verkligen inte bli sjuk. Ha nu en underbar kväll. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Men åh vad gott med korv med bröd, blev sugen på det nu hihi😍 Så härligt med nystädad lägenhet också❤️
nouw.com/sandrakannasto
happyM
happyM,
Hihi åh ❤️ Ja verkligen ❤️ Kram
nouw.com/happym
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Gud vad skönt att ha städat, älskar känslan efteråt! Och visst går tiden så fort?! KLART jag såg Big Brother, ska bli så kul att fortsätta se <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Åh samma här!!!❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229