Boohoo skor

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina ni. Här är det första som fanns i Boohoo paketet! Jag chansade faktiskt rejält och klickade hem ett par skor! Jag vet att det är svårt att veta vad man får hem från Shein och Boohoo men jag vågade testa då dessa kostade 148kr med rabattkoden som fanns på hemsidan (länk här)! Jag vart verkligen så chockad när jag öppnade upp dem för dem ser ju verkligen exakt ut som på bilden!!! Inte nog med det så känns dem faktiskt riktigt bra!!! Tyvärr så är det ju väldigt svårt att veta storleken när man beställer, jag brukar pendla mellan 38-39 i skor så jag chansade och beställde dessa i 38 och var rädd att dem skulle vara små. Men tyvärr så är dem alldeles för stora! Jag hade helt klart behövt gå ned till 37, men det var ju supersvåra att veta. Jag ska testa att lägga in sånna där små puffar på kanten för att se om dem fastnar på fötterna då!

Hade det varit en vanlig webbplats så hade jag skickat tillbaka dem eller bytt dem men just på Boohoo så behöver man betala flera hundra kronor i frakt (om jag har förstått det rätt på alla recensioner av deras sida) om man ska skicka tillbaka dem. Så det här fick bli en chansning! Det kan ju vara bra att veta det om ni är sugna på att beställa något. Hoppas i alla fall att ni har en fantastisk onsdag. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
WOOOOW så sjukt snygga var det!!! <3
nouw.com/emmamehrali
Ida
Ida,
Men så snygga!! Hoppas de passar bättre med inlägg 😃 Jag har suuupersvårt med skor och måste verkligen prova innan då jag har så breda och stora fötter haha :')
idanilssonphoto.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229