Ett avsked

Hej fina ni. Måndag idag och idag var dagen som jag absolut inte hade längtat till, det var dags för lillebrorsan att bege sig mot huvudstaden för att rycka in i militären. Vi är ju en väldigt tight familj och jag kan ofta tycka att det är riktigt jobbigt med förändringar så därför känns det riktigt jobbigt att Filip nu åkt. Han har inte ens varit borta en dag och jag saknar honom redan. Men jag vet ju att han kommer komma hem ett tag om 1 månad och sedan kommer han få komma hem på besök då och då under vissa helger framöver. Men 11 månader är lång tid och jag tror att det kommer kännas väldigt väldigt tomt utan honom, speciellt eftersom att det verkar som att dem inte får använda telefonerna mycket alls. Vi har inte hört något från honom sen han kom fram faktiskt. Men vi får hålla ut och sedan kommer vi få det underbart när vi väl får träffas igen <3.

Veckan som vi lägger bakom oss idag har varit underbar. I onsdags åt vi ju ute på Salteriet som jag visade er, sedan i fredags så for vi faktiskt iväg och bowlade samt spelade på såna där maskiner och vi avslutade sedan kvällen med sushi. På lördagen så agerade jag och R fyllechaffis till F som skulle ha en liten avskedskväll med några vänner som också ska iväg på olika ställen och förutom det så var den dagen väldigt lugn. Igår däremot så var jag, Rizvan, Filip samt Filips kompis iväg och spelade discgolf/frisbeegolf nästan hela dagen, haha. Vi var iväg i ca 4 timmar och gick över 12.000 steg. Men det var såååå kul och jag uppskattade verkligen att umgås med dem där ute i skogen. När vi sedan kom hem så käkade vi tacos innan jag, Rizvan, Filip samt mamma drog iväg igen för att spela ännu lite mer frisbeegolf, haha. Så det vart ett bra avslut på veckan. Idag har jag hittills bara kramat Filip hejdå, gråtit lite, jobbat en heldag och sedan följt med mamma en sväng till Birsta. Hoppas att ni har fått en underbar start på veckan. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

My,
11 månader är lång tid men tiden går fort också så snart är han tillbaka igen <3
mynordqvist.se
Flisan,
sv: va kul 😃

jobbigt, men dagarna går ju så fort så han är snart tillbaka igen <3
serietjejen.com
Lisa Jacobsson,
Vad synd, kram på dig hjärtat <3
frilansfoto.wixsite.com/website
Lise brevik ,
Håper han vil trives godt i millitæret <3 Forstår også at du føler 11 måneder er lenge.. men tiden går fort selv om det ikke er en trøst! Blir glad hvis du stikker innom bloggen min å svarer på spørsmålet jeg har delt i det siste innlegget. KRAM!
lisebrevik.no
WomanizerRCRDS
WomanizerRCRDS,
Tufft.. Har haft min bror i Sydamerika ett år å vet hur det känns. Tur det finns videocall!
nouw.com/womanizerrcrds
Iselin Renée,
Louise,
Förstår att det är jobbigt men tiden går fort! 😊 <3
louiseelinore.com
Amanda (Swedish Passport),
Åh, förstår att det känns jobbigt! Om det är till någon tröst så vänjer man sig dock väldigt fort, bodde i Australien en period och saknade min familj så otroligt mycket första veckan då vi precis som ni är väldigt nära, men sedan kom man som in i en vardag där det ändå kändes helt okej att bara prata med familjen på Skype typ varannan vecka 😊
swedishpassport.com
Ida,
Åh förstår att det är jobbigt med din lillebror!! Ska snart flytta ifrån min familj ju, är dock inte så nojig än, mest över Kalle haha❤️❤️ Men kommer såklart sakna dem men tiden går fort och man får hälsa på när man kan osv!!<3 Så härliga bilder i detta inlägg Malin, kram<3
idanilssonphoto.se/
Josäfin,
åh vad jobbigt!! men du får tänka att det faktiskt går otroligt fort ett år sen ♥
jossanamigo.blogg.se