Ett flak kärlek

Ett litet mellanmål jag och R slängde ihop för ett tag sedan

Hej finaste ni. Jag kan inte tacka er nog för stödet jag fick i inlägget om hur jag mår. Ni betyder så otroligt mycket och jag är så rörd över att ni tar er tiden att gå in här och lämna en bit kärlek till mig. Tack för allt <3. Idag känner jag att jag börjar bli liiite piggare vilket känns jätteskönt. Men tyvärr så är vi faktiskt två sjuklingar hemma nu, vilket är mindre kul. Vill inte göra ett allt för negativt inlägg igen, men tänkte ändå berätta hur det ser ut. Mamma har blivit sjukskriven några dagar pga att hon knappt kan gå på det ena benet. Det är väldigt uppsvullet och blått och läkarna har konstaterat att det antingen är en inflammation i benet eller en blodpropp. Men hon äter penicillin nu för att se om det hjälper, så det känns i alla fall bra att vi fått hjälp.

Men det jag tänkte ta upp idag är att jag har fått så mycket kärlek från olika håll på senaste tiden. Allt ifrån R som kommit och överraskat mig med olika sorters slush och jordgubbar när jag hade som ondast i halsen, pappa som varit och handlat olika mediciner samt smörgåstårta (min favvo), mamma som kommit hem och överraskat med nya mjukiskläder att gå runt i hemma och Filip som kommit hem och överraskat med Subway. Inte nog med det så kom mamma & pappa i söndags hem med ett helt flak Nocco till mig, Nocco är ju verkligen min mening med livet haha. Älskar det såå mycket och lägger på tok för mycket pengar på det. Så hade inte kunnat vara mer tacksam. Men sen så är det ju såklart inte själva sakerna som betyder mest, utan det är ju just att dem alla varit iväg och tänkt på mig och beslutat sig för att göra min dag bättre, som värmer så sjukt mycket. Jag är så otroligt tacksam för att jag fått möjligheten att träffa alla er här i bloggvärlden, alla fina vänner som hör av sig och frågar hur jag mår samt min fantastiska familj som konstant ställer upp. Älskar er så mycket.

Gillar

Kommentarer

nwistrand
nwistrand,
Å ja så fina människor som hjälper dig, så bra 💕 hoppas du får må bättre snart o även din mamma.
nouw.com/nwistrand
Hilma
Hilma,
Älskade Malin, du fötjänar SÅ all kärlek du får! Det gör du verkligen <3 Vad tråkigt att höra att din mamma också är dålig, skickar massa krya på er- kramar till er båda två. Massa massa kärlek till dig min vän! <3
nouw.com/hilma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229