FLASH

Hihi jag tycker alltid att det är så kul att visa er vad jag har hittat för nya saker. Just eftersom att det är dem absolut mest uppskattade inläggen här, mina hauls. Någon som jag alltid tänker på när jag ska fota kläder eller något jag inhandlat är såklart fantastiska @janielindahl som alltid ger så himla mycket pepp hihi. En stor faktor till att jag fortsätter visa upp vad jag shoppar <3.

I alla fall så var jag och R på stan förra helgen eftersom att R skulle in och kolla ett jobb som de hade gjort under veckan. Så vi for dit, fixade lite och bestämde oss sedan för att gå en sväng på stan. För när vi var i Stockholm så hittade jag ju faktiskt ett plagg som har kommit att bli min favorit, nämligen en stickad tröja med pärlor längs armarna. Det som var det mest oväntade med det hela var att det var på mammas favoritaffär och på en affär som jag i normala fall inte ens brukar kolla på saker till mig, utan endast till mamma. Jag köpte då en mörkblå tröja i Stockholm och den har jag i stort sett levt i sen dess. Den har den perfekta tjockleken och är supermysig i allt rusk som vi haft den här sommaren. Så jag ville gå in på Flash för att se om dem skulle ha den i någon annan färg, kan ju vara kul att dem runt omkring mig får se mig i något annat haha. Jag hade då turen att dem hade en kvar i min storlek i ljusblått som dessutom var på rean för halva priset!! Så 250kr fick denna hänga med mig hem för och jag är såååå himla nöjd!! Rekommenderar den verkligen ifall ni är sugna.. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh jag som älskar att se shopping från andra, man får galet mycket inspiration! Och Janie, vilken underbaring!! <3 Flash har faktiskt väldigt mycket fint 😃 KRAM hjärtat <3nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Åh jag håller verkligen med dig ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
Jasmine
Jasmine,
Kul att du kunde fynda ett plagg du just eftersökte. 😊

Svar: Tack för din kommentar, då är vi fler som är förtjusta i rabarberpaj.

Kram
rosanatt.blogg.se
happyM
happyM,
Åh ja verkligen ❤️ Kramnouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229