FLYTTKAOS

Hej finaste ni. Förlåt för seg uppdatering men jag och Rizvan har verkligen sprungit runt konstant nu flera dagar i stäck. Som jag berättade så var det denna helg/vecka dags för R att flytta in i sin nya lägenhet vilket blev ett stooooort projekt haha. Vi visste ju att det krävdes mycket, men att det skulle vara såhär mycket hade vi nog ingen aning om. Vi påbörjade flytten i tisdags, packade ner alla kläder, började montera ner möbler mm. Sedan i onsdags fortsatte R att packa ner det som var kvar och ordnade resten. Torsdagen var dagen som det största skulle börja, då hade R och hans kompis flytthjälp och de tre lyckades då tillsammans med hjälp av släp flytta de allra flesta möblerna till den andra lägenheten och påbörja en pytteliten städning. Sedan i fredags åkte jag och R in till gamla lägenheten och vi var verkligen där heeeela dagen, haha. Vi städade från morgonen fram till kl 15.30. Då kom hyresvärden och kontrollerade städningen och vi lämnade över nycklarna till den nya hyresgästen. Vi städade så sjuuuuukt noga och fick verkligen bort varenda litet dammkorn. Helt sjukt hur slut vi var efter det haha, inte nog med att det var extremt mycket att städa så vart det också under tidspress eftersom att det tog mer tid än vi räknat med. Vi slängde så sjukt mycket saker men trots det så fyllde vi min lilla bil med allt som var kvar. Så när städningen var ok så sa vi hejdå till läggan. Ändå sjukt mycket minnen därifrån nu. Rizvans första lägenhet, källaren. Därefter så drog vi vidare mot nya lägenheten, bar in allt och började montera. Mitt i allt var vi super hungriga också så vi köpte mat från pizzerian som lägenheten är granne med haha. Vi höll på att fixa där ett bra tag och sedan när klockan blivit mycket så åkte vi hem.

Igår var det dags för the-big-spend-money-day, haha. Vi shoppade hela dagen. HELA DAGEN. Tror vi var inne på Ikea i närmare 5 timmar haha. Men vi hittade i stort sätt allt vi behövde trots att det blev sinnessjukt dyrt. Men vi köpte allt ifrån sängbord och tavlor till sminkbord och köksredskap. Efter det åkte vi tillbaka till lägenheten och monterade och fixade resten av kvällen. Sedan idag var det återigen dags att åka tillbaka. Idag började vi dock med en sväng till djuraffären i Birsta för inhandling av säkerhetsbälte till Polly men även för att köpa hundben och hundbädd till lägenheten. Efter det tog vi en sväng på dollarstore för att köpa lite plastpåsar och andra billiga städsaker och avslutade sedan med att använda resten av dagen och eftermiddagen till montering och fix i läggan. Så nu är vi slut kan jag lova. Men det börjar verkligen bli så sjukt bra. Vi båda äääälskar sovrummet. Det är det som är på bilderna ovanför hihi. Jag lovar att det kommer fler bilder framöver. Massvis med kramar.

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Sovrummet ser mysigt ut 😊
nouw.com/simonandersson
happyM
happyM,
Tack vad glad jag blir!! 😃
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Men så fantastiskt! Och så mysigt det ser ut vännen<3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Hihi tusen tack finaste ❤️
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh sovrummet blev verkligen så sjutk snyggt! Vilken dröm att få gå runt på ikea ohc köpa nästintill ett helt hem, så sjukt skoj. 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åhhh tusen tack fina du!! Hihi ja det var underbart att få välja ut allt det som vi gillade bäst ❤️❤️
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ihhhh! Ja, det tar ju så mycket mer än man tror. Men längtar verkligen så efter att få se fler bilder =) KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Det gör det verkligen!!! Åhh längtar också!! KRAM ❤️
nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,
Att flytta tar ju i princip upp all ens tid! Så fint sovrummet såg ut att bli!
nouw.com/celinelundqvists
happyM
happyM,
Verkligen!!!! Fortfarande förvånad över hur mycket tid det tagit!! Tusen tack ❤️
nouw.com/happym
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Så mysigt det ser ut!<3
nouw.com/fannybjerenius
happyM
happyM,
Åh tack så mycket ❤️
nouw.com/happym
Naatly
Naatly,
Åh vad mysigt!! 😍 Det tar sån tid att flytta men så gött när det är gjort 😎 Kram 😘
nouw.com/naatly
happyM
happyM,
Håller verkligen med dig!! 😍❤️
nouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
Det tar tid att flytta, men herregud vad mysigt det kommer att bli till slut <3
nouw.com/byalma