GINO

Efter 10 min i ugnen:

Hej fina ni. Åh vilken varm dag det blev idag!. Jag ska inte tjata om vädret men det är så sjukt hur det kan slå om från det vi haft innan!! I alla fall så har det hänt endel saker för mig idag. Egentligen så var planen att åka till optikern för linsträning och sedan bara åka hem och att Polly under tiden skulle vara ensam hemma. Men planerna ändrades efter att jag precis hade klivit ur duschen efter en morgonrunda med Polly. Morfar ringde eftersom att dem hade fått problem med sin dator och undrade om de kunde komma förbi. Men eftersom att dem bor i stan så slog vi två flugor i en smäll så vi bestämde att jag skulle komma dit med Polly och samtidigt hjälpa dem med datorn och därefter lämna Polly där medans jag for till optikern. Så exakt så blev det! Fick även in en supermysig fika hos m&m samt att morfar var så snäll och skjutsade mig till och från optikern så att jag slapp leta parkering. Så snällt verkligen.

Men hurni. Jag har ju drömt länge om efterrätten Gino som jag bland annat sett på fantastiska @janielindahls blogg. Har ni inte kikat in på hennes blogg tidigare så kan jag verkligen rekommendera det. En fantastisk kvinna på alla sätt som jag verkligen skulle utnämna till bloggvärldens solstråle. Helt galet hur det kan finnas så otroligt mycket kärlek i en människa <3. Hur som helst så hade jag och R spanat in Icas facebooksida när dem la upp att dem hade färdiga efterrätter att köpa. Så R for iväg och inhandlade det och vi alla käkade det sedan till vanliljglass och wow??? Huuur kan jag ha missat det här!! Helt klart en av de godaste efterrätterna jag provat! Rekommenderas verkligen. Hoppas ni har en fantastisk dag. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

lindajanssons - fashion
lindajanssons - fashion,
Oj, har aldrig sett det där tidigare. Måste provas ju😋🙌lindajanssons.com/
happyM
happyM,
Rekommenderas!! 😃 ❤️nouw.com/happym
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh men hur otroligt gott ser inte det ut egentligen - sommar i en box minst sagt! <3 Janie är verkligen en solstrålde här i bloggvärlden precis som du finaste Malin! <3 Du är fantastisk! nouw.com/lillystromqvist
happyM
happyM,
Hihi det har du verkligen rätt i ❤️ Stooor kram ❤️❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229