Har lätt att fastna

En sak som ni kanske inte visste om mig är att jag har otroligt lätt för att fastna för saker och för att verkligen haka upp mig på det. Det kan verkligen vara på vad som helst. I somras hakade jag fullständigt upp mig på kläder, det var typ det enda som var kul haha, jag kollade dag in och dag ut på kläder. Vet att jag totalt hängde upp mig på röda kavajer/blazers och kunde kolla på hur många som helst innan jag tillsist köpte en. Har även hakat upp mig på artister, filmer, drycker och godis. Jättekonstigt verkligen och det är inte förens nu på senare dagar som jag verkligen börjat reflektera över det. Sista månaden har jag varit helt besatt av SKAM, haha sjukt konstigt. Jag fick bara ett ryck och började kolla om alla säsonger trots att jag redan sett allt under tiden det var poppis. Men är verkligen helt fast nu, kommer garanterat sluta med att jag ser om allt. Kan inte förklara varför. För något år sedan var det Divergent jag hakade upp mig på. Kollade om och om, skulle inte överdriva om jag säger att jag sett filmen 16 gånger, kunde verkligen replikerna i vissa delar. Inte nog med det så hakade jag i samband med det också upp mig på låtarna till filmen?? Vad tror ni nu jag sitter och lyssnar på??? Haha SKAM låtarna såklart. Är det här sjukt?? Haha hjälp mig??

Har funderat på om jag verkligen ska berätta det här. Haha vill inte att ni ska tro att jag är knäpp, fast jag kanske är lite knäpp?? Det är ändå en sak som jag nyligen börjat reflektera över och jag vet inte vad jag tycker om det. Det kan ju verkligen påverka mig både positivt och negativt. Synd jag inte hakat upp mig på typ matte, haha skämtosido. Men det är ju verkligen något om mig personligen. Hm, skriv supergärna om någon av er känner igen sig. KRAM.

Gillar

Kommentarer

sadine
sadine,
Du är inte knäpp så oroa dig inte för det:) Har samma tendenser till att bli fixerad vid specifika saker, särkilt när jag får ett skov med hypermani. Det är nog ganska vanligt att man snöar in sig på saker då och då.<3
nouw.com/sadine
happyM
happyM,
Haha det låter ju superbra det, vart orolig ett tag 😃 ❤️
nouw.com/happym
evelinarou
evelinarou,
Inte alls knäpp vännen! 😃 <3
nouw.com/evelinarou
happyM
happyM,
Haha så himla skönt att höra 😃 ❤️
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Oj vad jag känner igen mig i det du skriver, du är minsann inte knäpp isåfall är även jag en liten knäppis - hihi! <3 Kram finisen!
nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,
Åhh men blir så himla glad över det!! Massor av kramar ❤️
nouw.com/happym
johnssons
johnssons,
Du är inte knäpp ,gör också sådant i bland , tror alla gör det<3
nouw.com/johnssons
happyM
happyM,
Haha ja det har du nog rätt i❤️
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! haha jag är precis som dig så du behöver absolut inte känna dig ensam 😉 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Godmorgon!! Haha gud så skönt att höra! 🥰❤️
nouw.com/happym
Hilma
Hilma,
Men gud du beskrev precis hela min personlighet haha! Jag blir HELT FAST i saker! Så du är inte knäpp, eller om du är det så är du inte ensam om det i alla fall hihihi! 😊 Kram snygging!
nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Haha åhhh! Då är vi likadana!! Massor av kramar ❤️
nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha jag är precis likadant! Har så lätt att grotta ner mig i saker på det där sättet!
nouw.com/celinelundqvists
happyM
happyM,
Haha åhh 🥰
nouw.com/happym
johnssons
johnssons,
Hoppas du får en toppen bra måndag!<3
nouw.com/johnssons
happyM
happyM,
Åh tack detsamma ❤️
nouw.com/happym
sofieevelina
sofieevelina,
Haha åh, kan ha samma sätt ibland! 😃
nouw.com/sofieevelina
happyM
happyM,
Haha åh, vi verkar vara många 😃
nouw.com/happym
Sara,
Haha jag är exakt likadan 😃
www.aamaziing.se
happyM
happyM,
Haha åh vad skönt att höra 😃
nouw.com/happym