Hittat ny favorit!!

// Tightsen som jag fick hem i samarbete med Hunkemöller är numera dem enda jag tränar i, haha. Jag äääälskar dem!!

Hej fina ni. Onsdag redan, snart torsdag!! Fattar inte hur fort tiden går, jag hinner verkligen inte med mig!! Jag har i alla fall haft en jättefin dag idag, spenderade hela förmiddagen hos Gurli. Så mysigt som alltid med fika, promenad och massvis med prat. Därefter så körde jag hem och efter bara ett litet tag så kom R hem från Åre, vilket känns skönt. Alltid läskigt när han eller andra nära och kära är iväg, speciellt när det är så halt ute. Så jag, R och pappa for iväg till lägenheten för att montera upp väggfästet för tv:en, så nu är det klart!!

Igår var jag iväg på gymmet under lunchtid, typ vid 11 och wow, så himla bra verkligen!! Det var bara några tjejer där vilket gjorde att jag fick ett superbra pass eftersom att jag kände mig så bekväm. Inga dömande blickar och inga stirrande ögon, så underbart. Därför så vågade jag testa på en maskin som säkert alla andra redan kan allt om, men det var första gången för mig! Nämligen roddmaskinen. Jag har alltid tyckt att den ser så himla smidig ut att använda så jag testade och kommer hädanefter bara gå till den typ, haha. Jag tycker den var så himla bra att använda! Inte för tung för lilla mig men ändå så tog den sååå himla bra. Jag blev verkligen helt trött i kroppen efter ett tag. Rekommenderas om någon nu inte skulle ha testat den, hihi. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,
Håller med om att rodden är himla bra, dock så tycker jag just nu att den är sååå tråkig, så försöker verkligen hitta på något annat, haha! xD Kram fina du! <3nouw.com/aliceemericsson
happyM
happyM,
Hihi jag förstår dig!!! Kram ❤️nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
Skjønner at den har blitt en favoritt, den der kjempegod og kjempefin ut! 😍nouw.com/arielc
happyM
happyM,
Hihi ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229