Incheckade

Hej igen finaste ni. Vi har hunnit med en hel del sen vi kom fram till Stockholm faktiskt. Vi lämnade grabbarna på deras hotell, checkade in på vårt, drog till Mall Of Scandinavia, hämtade upp grabbarna, åkte på innebandymatch, skjutsade hem dom och nu är vi tillbaka på rummet. Två trötta men glada tjejer helt enkelt, haha. Dagen har verkligen varit super bra och jag är fortfarande i chock över hur stort och bra "MOS" var! Ska bli super kul att åka dit i morgon igen, för affärerna var amazing!

I morgon blir det MOS igen, kanske någon innebandy match men ska även hinna med lite fysikplugg tänkte jag. Pappa som varit i Danmark landar även på Arlanda i morgon vilket betyder att hela familjen är i Stockholm. Mys. Hoppas ni alla mår super bra så hörs vi i morgon. Godnatt och sov gott.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Yesterday

Igår var det dags för en av mina bästavänner att fylla 18 år! Vi hade bestämt oss för att gå ut och fira henne under kvällen vilket slutade med ett besök på restaurangen Pinchos och senare en av Sundsvalls krogar! Vi hade i alla fall en super rolig och härlig kväll vilket var välbehövligt i all plugg och stress! Det gör vi om! Hoppas ni får en super bra dag, kram ♡¨

Grattis igen Natalie!! ♡

Gillar

Kommentarer

Lifesaver ♡

Hej på er. Det här är en riktig lifesaver. Jag fick denna nyss av mamma och har inte hunnit prova den än men jag har haft liknande powerbanks innan och jag älskar dom. Det är då ett "extra batteri" skulle man kunna säga. Man kan ha det i väskan och så fort batteriet på telefonen börjar bli lågt kopplar man laddaren till denna lilla dosa och VIPS så laddas telefonen. Smart va? Jag tycker det är super bra och det lär behövas på de festivalerna och uppträdena som jag ska på i sommar. Batteriet försvinner ju så fort när man filmar och så. Ha en bra kväll nu. Kram

P.s Denna kommer ifrån Kjell & Company och jag tror att den kostade 75kr. En recension på hur den fungerade kanske kommer senare under veckan.

Gillar

Kommentarer