Kärlekspraliner

Hurni, något som jag helt har glömt bort att berätta om är ju vad som hände på julmarknaden som jag var med R på i julas. Det var ju supermysigt att vara där, vi behöver sånna där ensamma stunder ibland för att verkligen uppskatta varandra. Jag tycker att vi är bra på att överraska varandra i vårt förhållande och att gå iväg sådär på en liten dejt kan verkligen göra allt så himla mysigt. Vi var hur som helst på marknaden på ett av stadsbergen, om ni kommer ihåg att jag berättade om det så vet ni säkert att det var skitväder, haha. Det spöregnade och marken var bara en enda sörja av lera. Hur som helst så väntade vi på att samåka hem med mamma och min lillebror och tog då en sista sväng på marknaden. Jag gick på ena sidan och kollade på söta stickade halsdukar och R gick på andra sidan. Helt plötsligt så försvinner han, haha. Såg han verkligen ingenstans, tills han efter ett tag dök upp bakom mig med en påse. Tror ni inte då att älskade Rizvan hade gått och köpt en av de sakerna jag älskar mest i livet, hihi. En stor ask med choklad. Så himla gulligt att jag fortfarande inte har smält det. Bara en sån där mysig överraskning mitt i allt.

Chokladen var faktiskt handgjord i en by inte så långt bort ifrån där vi bor. Den är ju så himla fin med små mönster och i olika former. Inte nog med det så är den ekologisk och Fairtrade-märkt och svindyr haha. Vilket är anledningen till att jag valde att spara den lilla asken. Dock gick det till lite överdrift haha, hade ju tänkt äta dem med familjen på julafton vilket helt glömdes bort. Så häromdagen när jag kollade på bilder i min telefon så hittade jag en bild ifrån marknaden och kom direkt att tänka på dessa. Plockade fram dem och smakade direkt på en med mintsmak, alltså wow. Jag har vad jag vet aldrig tidigare ätit praliner. Men måste verkligen säga att det var supergott hihi. Så tack älskling för dem. Hoppas ni mår underbart. Massvis med kramar.

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Fint med kärlekspraliner 😊
nouw.com/simonandersson
happyM
happyM,
Ellerhur! 😊
nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,
Aw så gulligt av honom! Håller med om att kvalitétstid med varandra är riktigt viktigt!
nouw.com/celinelundqvists
happyM
happyM,
Ja verkligen!! 😊
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men så fina fint, något utav det gulligaste jag läst tror jag! Det är verkligen så viktigt att uppskatta varandra samt uppmärksamma! <3 Ni är ju bara för gulliga, kram finaste! <3
nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,
Hihi åh ellerhur ❤️❤️ Tack finaste du, massor av kramar ❤️
nouw.com/happym
amandalarssons
amandalarssons,
Men guud så gulligt gjort av honom!! 😍 sånt där gör en ju verkligen så glad! ❤️
nouw.com/amandalarssons
happyM
happyM,
Hihi ja verkligen!!! ❤️
nouw.com/happym
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, så himla fint av honom ju! 💞Blir alldeles varm i hjärtat av sånahär berättelser. Kvalitétstid är verkligen så viktigt!
nouw.com/joywesterberg
happyM
happyM,
Hihi åh fina du ❤️❤️
nouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
Men gud så mysigt❤️
nouw.com/byalma
happyM
happyM,
❤️❤️
nouw.com/happym
sarah ,
happyM
happyM,
Åh tusen tack
nouw.com/happym
Hilma
Hilma,
Men gud är det där choklad!? Ser mer ut som prydnadssaker ju! Såååå fint! <3<3<3
nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Hihi jajamensan, ellerhur!!! Håller verkligen med ❤️
nouw.com/happym
janielindahl
janielindahl,
Vilken underbar gest av honom, förstår att du måste blivit helt underbart glad! <3 Så viktigt att visa varandra lite extra kärlek emellanåt, perfekt med en liten ask praliner! De såg helt gudomliga ut 😍 Kram på dig fina du <3
nouw.com/janielindahl
happyM
happyM,
Åh jag håller verkligen med dig, massor av kramar ❤️❤️
nouw.com/happym