Kicks haul 

Hej finaste ni. Tack för stödet i förra inlägget, det betyder jättemycket <3. Idag hade jag tänkt ta och visa upp tre nya inköp jag gjort från Kicks! Tre produkter som ska vara bra för tre olika saker och alltså om jag ska vara helt ärlig så har jag inte asbra koll på hudvård. Jag har flera gånger fått hjälp på apotek och på olika hudvårdsbutiker med vad som ska passa min hud bäst, men inget har någonsin funkat. Därför har jag gått vidare till metoden - testa allt själv, haha. Antingen så blir det värre eller så blir det bättre, men just nu så har jag inte så mycket att förlora på det alltså. Så efter att ha läst på mig om dessa tre så fick det bli dem! Dock så skulle jag nu gå in och länka dem till er men kan inte hitta dem någonstans på Kicks webbplats. Så antigen så kanske dem bara finns i butiker eller så har dem kanske utgått ur deras sortiment. Håller tummarna för att dem i sånna fall finns kvar i butiker om dem är bra! Det ska bli så spännande att testa dessa med tiden. Jag har ju som sagt läst om dem alla tre och kommit fram till att det nog bara finns en jag kan testa nu, resten får vänta tills min hy klarnar upp, vilket jag definitivt ser fram emot.

Vad tycker ni förresten om bilderna?? Hihi. Jag fick en idé om hur jag ville fota med pumpor och gjorde därför en SÅ enkel uppsättning men som jag tycker blev riktigt höstig. Så bakgrunden som ni kan se på dessa bilder består faktiskt av en filt upphängd på två stolar, några pumpor och sedan en ljusslinga. Det går att fixa mycket sånt här både billigt och lätt! Hoppas att ni har en underbar lördag. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Kul med nya produkter, hoppas verkligen dom är bra!! ❤️ Kram!!

nouw.com/hilmak
happyM
happyM,
Tusen tack, ska bli så kul att testa ❤️ Kram
nouw.com/happym
aliceemericsson
aliceemericsson,

Bilderna blev suuuperfina och mysiga, och hoppas produkterna funkar! <3 Jag läste inlägget nedan, och sänder massor av kramar till dig! Ibland blir livet i sååå dåliga kombinationer, allt på samma gång, men man får försöka tänka att inget ögonblick varar för evigt. Så bra att du och dina vänner i klassen stöttar och hjälper varandra. Kram! <3

nouw.com/aliceemericsson
happyM
happyM,
Åhh men tusen tack ❤️ Bästa du, det är så sant och betyder så mycket att du tar dig tiden att skriva det ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
linnealarssonss
linnealarssonss,
happyM
happyM,
Åh vad bra ❤️
nouw.com/happym
by_anniess
by_anniess,

Så proffsiga bilder vännen!<3 som alltid!! 😊 *leer*

Kul att prova nytt. Jag gillar kicks saker<3

KRAM!

nouw.com/by_anniess
happyM
happyM,
Åh men tusen tack ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Fina bilder! Hoppas produkterna är bra. 😊

nouw.com/frozenvanilla
happyM
happyM,
Tack fina du ❤️
nouw.com/happym
Lise Brevik ,

Vet du vad? även jag går aldrig på apoteket för att köpa något som passar huden som hudvård etc. Men har du provat exuviance? det är en mycket bra hudprodukt / rengöringsmedel för huden och det fungerar verkligen och ger vad det lovar, åtminstone för min hud och jag är beroende av det, men det är coolt att testa saker även då! Hoppas du hittar något som är perfekt för din hud!

Jag fick en riktig höstkänsla av bilderna i ditt inlägg och ja du har rätt, det var väldigt höstliga bilder <3 Jag har tidigare bloggat på nouw som du också känner på blogg.no, men nu har jag jobbat sent på kvällarna för att vara nöjd med egen webbplats, då måste jag bygga upp min egen blogggemenskap eftersom det inte finns några följelistor där, jag hoppas att du kommer att gå med och följa mig vidare där så att jag inte känner mig helt övergiven? Önskar dig en super trevlig söndag!

lisebrevik.no
happyM
happyM,
Åhh men tusen tack för tipset!! Ska kolla in de produkterna direkt, älskar att få såna här tips!! ❤️❤️ Stor kram
nouw.com/happym
Chalisathongyen
Chalisathongyen,

Riktigt fina bilder! Hoppas produkterna blir bra. Kram❤️

nouw.com/chalisathongyen
happyM
happyM,
Tusen tack ❤️ Kram
nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Kicks har verkligen många bra produkter 😃 dom här verkar spännande! <3 kram vännen!

nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Åhh ja det har dem verkligen ❤️ Kram
nouw.com/happym
ebbabrage
ebbabrage,

Åh hoppas att de funkar bra!! ✨

nouw.com/ebbabrage
happyM
happyM,
Tack finis ❤️
nouw.com/happym
ArielC
ArielC,

Synes bildene er kjempefine!! Elsker bakgrunnen! Håper produktene fungerer bra, og at de ikke går ut av sortimentet, for jeg ble litt fristet til å prøve de selv 🙊

nouw.com/arielc
happyM
happyM,
Åhh tusen tack ❤️❤️
nouw.com/happym