MITT 2019

JANUARI

Fikade med mamma, fikade med Frida, vi köpte ny bil, Rizvan tog körkort och vi gjorde klart i Rizvans lägenhet i Haga.

FEBRUARI

Gick på öppningen av Åhlens Outlet, låg sjuk i soffan men fick sällskap av lille Polly, firade allahjärtansdag på Pinchos, fikade med Josse och tog selifes.

MARS

Firade mammas födelsedag, åt pappas grillade mat, köpte min älskade kamera, fick världens finaste blus av Rizvan och var sjuk konstant.

APRIL

Åkte till Stockholm med mamma och åt på "Dinner time story" alltså en 3D restaurang, Polly klippte sig för första gången, vi köpte cab, firade Filips födelsedag med bowling, gick på babyshower för min vän Natalie, träffade två fantastiska vänner på fikadejt och firade påsk i stugan.

MAJ

Balkongen med glasräcke blev klar, Polly fick urinvägsinfektion, jag var sjuk som vanligt, köpte nytt objektiv, sov de flesta nätterna i husvagnen, köpte nya glasögon, åt massvis med Gino och gick på Pinchos med Rizvan.

JUNI

Fick äntligen träffa min bästavän och hon bjöd mig på middag som födelsedagspresent, fyllde 21 år, firade dagen på restaurangen "virriga bakverk", åkte massa cab, gick på promenader med pappa, myste på balkongen med bästis Frida igen, fick paket av underbaraste @hilma .

JULI

Gick på sensommar festival med vänner, åkte till Hudiksvall med mamma och träffade massa djur, firade att jag kommit in på Universitet med mormor och morfar på restaurang vid havet, fikade på Birsta med mamma, fotade Rizvan som vanligt, blev överraskad av underbaraste @sofialissmyr med ett paket och ett fantastiskt brev, gick på loppisar med R och var sedan sjuk i några veckor.

AUGUSTI

Opererade äntligen bort mina halsmandlar, var i stugan med släkten för kräftskiva, åkte vattenskoter, firade pappas födelsedag, började renovera kontoret, blev överraskad med present av fantastiska @artibus, gick på fikadejt med Ebba och Lilly och köpte ny dator.

SEPTEMBER

Började plugga på universitet, fotade Filip på en åker och Polly på flera promenader, jobbade hos pappa, fick Åre-choklad av Rizvan, köpte gymkort, hade samarbeten med bga.se och godisboxen.se, gick på en av mina bästavänners dop för hennes Aaron och renoverade klart kontoret hemma.

OKTOBER

Träffade Gurli på flera höstpromenader, gick på mitt kusinbarns dop, pluggade på Mittuniversitetet med min fantastiska vän Lovisa, köpte en elkamin till vårt uterum, gick på misslyckad höstmarknad, fick ny parfym, hjälpte Rizvan att flytta ut ifrån lägenheten i Haga och målade om i nya lägenheten.

NOVEMBER

Hade ett samarbete med Hunkemöller, gick ut och åt med familjen, gick ut på krogen med Ebba, gick på manikyr med mamma, åt på Birsta, var på pizzakväll hos mormor & morfar samt gick på babyshower nummer två.

DECEMBER

Firade jul hemma och hos morbror med släkt och familj, fotade Rizvan överallt, käkade mysmiddag hos mormor och morfar, gick på julmarknad samt träffade saknade vänner på fikadejter.

Gillar

Kommentarer