#NOUW30DAYCHALLENGE

/ Morgon himmlen i morse

Hej finaste ni. Idag har jag en super kul nyhet faktiskt, eller jag hoppas att ni ska tycka det i alla fall! Jag tänkte nämligen vara med i #nuow30daychallenge vilket går ut på att jag alltså ska blogga i 30 dagar i rad med start 1:a februari! Hur kul?? Det är till för att man ska komma fram till vad det är man vill ha för "nisch" på sin blogg och att man under den tiden ska hinna utvecklas och nå egna mål. Jag känner att det här känns super kul, det blir lixom extra motivation för mig till att blogga! Till den här utmaningen så skulle man komma fram till mål för en själv och vad man vill uppnå under den här månaden, jag har mycket jag vill förändra och gärna utvecklas i men för att göra det lite enklare så valde jag att välja ut fem saker som jag kan motivera. Så fem av mina mål kan ni se här nedanför! Är ni själva sugna på att vara med i den här utmaningen så finns mer information om ni trycker HÄR , HÄR , HÄR . Hoppas ni mår jätte bra annars och ser fram emot den här månaden av massa bloggande. Kram.


Fem av mina mål inför #nouw30daychallenge

1. Mer bilder med bättre kvalitét! Det här innebär främst bilder tagna med systemkameran eftersom att jag tycker att den sortens bilder får bloggen att bli roligare att läsa.

2. Ändra designen. Jag är super less på den tråkiga designen jag har nu och vill därför under de här 30 dagarna komma fram med en ny stil på bloggen som förhoppningsvis får mig att tycka att bloggandet är ännu roligare.

3. Jag vill ha mer tanke och struktur bakom mina inlägg. Jag vill inte bara publicera för att jag borde utan nu vill jag helst att mina inlägg ska vara sånt som jag är nöjd över att publicera.

4. Jag vill utveckla mitt sätt att skriva. Jag vet att det här kan vara en svår och lite flummig punkt men jag skulle gärna vilja komma fram till vad det är för stil det är jag vill att mina inlägg ska ha. Stilen ska förhoppningsvis passa mig bra.

5. Mitt sista mål är att jag vill införa lite nyheter här på bloggen. Kanske kommer det något som kommer komma tillbaka varje månad? Jag har lite ideér inför det här som jag hoppas att ni ska tycka om.

Gillar

Kommentarer