Ny kameraväska

Hittar inte väskan på internet så länkar en liknande här

Hej hörni. För någon helg sedan så var jag och mamma iväg tillsammans i Birsta och skulle handla lite saker till nya köket. Det som jag berättade för er då var ju att jag hade passat på att köpa mig en kameraväska! Så därför tänkte jag ta och visa upp den för er idag!! Jag har läääänge velat införskaffa mig en väska med plats för flera objektiv eftersom att jag just nu har mina överallt. Har försökt att ha all utrustning i en låda men eftersom att jag tar med dem på olika ställen hela tiden så slutar det alltid med att jag har absolut noll koll på vart jag har allt. Men nu är det ändring på det!! Jag köpte denna väskan på Elgiganten för 499kr, vilket jag tycker är ett rimligt pris! Var beredd på att den skulle vara dyrare, så blev positivt överraskad. Den är ju inte bara praktiskt med alla fack utan är även vattentät och väldigt skyddad! Det bästa av allt med väskan är att man öppnar den i ryggen. Så reser man med den så behöver man inte vara rädd för att någon skäl något bakifrån, för den går inte att öppna om man har den på ryggen. Så smidigt!!

Hur som helst så vill jag alltid ha koll på vilka objektiv som fattas, därför har jag även märkt facken i väskan med vad som ska vara vart. För tar jag då ut något så kommer jag att se vad som saknas (älskar organisation som ni vet, hihi). Använder som vanligt min märkmaskin (P-touch Cube) och är som alltid supernöjd med den. Rekommenderas verkligen. Ha nu en underbar dag fina ni. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

Joanna
Joanna,
Åh vilken fin kameraväska. Kram
steffanssonsaventyr.blogg.se
Emma Engström
Emma Engström,
Men jisse så smart och bra den ser ut att vara, kanonbra väska!! Har inte så mycket saker till min kamera så nöjer mig med den lilla jag har haha <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229