Nya kakor

Hej hurni. Här vart det lite tomt. Har två uppgifter som ska in på söndag så har kämpat på med dem, men nu är i alla fall 1/2 inlämnade, yay! Har i alla fall spenderat dagen till plugg och sedan till mysfika och prommis med Polly och Gurli, lika mysigt som vanligt. Jag kan inte förstå hur vi kan förstå varandra så otroligt bra trots vår åldersskillnad på hela 73 år. Det är som att hon förstår mig på djupet, ett speciellt band har vi verkligen.

Jag passade på att baka lite kakor innan jag skulle fara iväg idag. Slängde ihop "kladdkakor" och testade ett nytt recept. Det vart helt ok, kommer dock inte att göra detta igen eftersom att jag tycker det vart alldeles för mastigt. Testade faktiskt ett annat recept i söndags som var mycket bättre, så det kommer jag köra på framöver och tänkte även att jag kan dela det här till er på bloggen snart! Hoppas allt är jättebra med er. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
Så duktig du är. Och vad underbart det är att du har sån fin vänskap med henne, åldern spelar ju verkligen ingen roll. kakorna såg så goda ut 😍❤️
nouw.com/mollysvedin
Delila
Delila,
ÅÅÅ va gott!
delilabasic.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229