Övervinner en rädsla ♡

​/ Ursäkta den slarviga bilden.. Hihi.

Hej finaste ni. Idag var det dags för kursstart av Estetisk Kommunikation. Förutom att det var fredag eftermiddag och att de flesta i klasen fick avsluta dagen klockan 13:15 medan jag skulle vara kvar så var jag taggad på den här kursen. Jag älskar ju sånt här med fotot och film så det kändes rätt. Det som gjorde mig super taggad var framförallt mina 3 fantastiska kompisar som också skulle ha kursen, så himla kul att det var fler än jag ju. Vi hade en bra första lektion måste jag säga och jag ser fram emot att fortsätta! Dock så vart jag aningen chockad när läraren berättade att vi på 30 min skulle göra en 3 minuters presentation (på vilket kreativt sätt som helst) om oss själva för att sedan presentera det för resten av klassen eftersom att vi var 14 pers från 3 olika klasser. Som tur är så gick det bra och jag tror att sånt här är bra för oss för att övervinna rädslan för att prata inför grupp. Speciellt när det är nya människor som man inte känner så bra. Nu är det avklarat och jag är nöjd och stolt över mig och mina homies.

Jag sitter just nu på mitt rum och ska ta och lägga fram lite träningskläder inför i morgon. Jag ska faktiskt upp lite tidigare för att gymma med fina Olivia. Superb. Har förövrigt den här kvällen ätit både räkor till förrätt och kött + sallad till middag, mycket gott.

Fredagens önskning är att Emilie (om du läser det här, hihi) börjar blogga. Det skulle vara super. Så jag håller tummarna.

Kraaaaam

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229