Provsvaren har kommit!!

Två av sidorna från rapporten, övriga sidor visade bland annat vilka vitaminer och mineraler som jag hade brist på och som kroppen hade i obalans!

Hej fina ni. Idag har jag nyheter!! Provsvaren på hälsotesten jag gjorde har kommit och jag är mer än chockad, haha. Jag har, som jag nämnde, uteslutit laktos så mycket de gått de senaste 5-6 åren eftersom att jag tänkt att det är det som ger mig mest ont i magen. Men eftersom att jag fortfarande har jättemycket problem så var det ju dags att ta reda på vad det egentligen är. Provresultatet visar då att det är gluten, eller i alla fall saker med gluten i! Vilket verkligen var det tråkigaste besked hittills, jag som älskar allt som har med bröd och gluten överlag att göra. Jag vet att det finns mycket som kan ersätta det eftersom att det är så många som inte kan äta gluten, men tycker ändå det känns tråkigt. Provsvaren visade att jag hade en "akut reaktion" på bland annat bröd, ris och majsmjöl och att jag därför ska försöka undvika det. Så för att se om det här stämmer så är det väl det jag får göra helt enkelt, försöka att plocka bort det och se om min mage börjar må bättre. För jag är SÅ less på att ha ont. Tur jag vet att det finns grymma bloggare (ping @nellielillskog) som skriver om glutenfria recept!

En otroligt spännande och konstig sak som provet också visade, är att jag har brist på vitamin A och Zeaxanthin. Jag hade ingen aning om vad dem gör för kroppen, så jag sökte upp dem och får då se att det påverkar synen. Om ni bara visste hur otroligt mycket problem jag har med min syn!! Det var inte längesen jag var på undersökning och fick nya linser och ändå har min syn försämrats så pass mycket att jag inte vågar gå och köpa nya glasögon förens jag gjort ett nytt test. Dessutom har jag så mycket problem med att ögonen är torra, att jag får ont i ögonen samt att jag vissa dagar ser sämre än andra. Jag har bara trott att det styrs av trötthet, men det kanske kan vara fler saker det styrs av!! Tänk om tillskott med vitamin A och Zeaxanthin kan göra någon skillnad för mig? Så sjukt spännande och jag har faktiskt redan beställt hem tillskott från Hälsokost för att testa det. Utöver det jag nämt så visade testet att jag är allergisk mot Nickel, vilket jag varit hela mitt liv, så det var inget nytt men ändå bra att det syntes så att jag känner att man kan lita på testet. Det visade även att jag inte ska dricka rött vin och öl. Jag la in två bilder på en del av resultatet här ovanför ifall någon av er är intresserade över vad man får för svar. Jag tänker också att jag kan länka testet här och för rea här ifall att någon också vill testa. Ha en fin dag hörni. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

Anita,

Skönt ändå att få svar! 😊

siliiins.blogg.se/
happyM
happyM,
Verkligen! ❤️
nouw.com/happym
Julia,

Så skönt att få veta! Och bra att kunna fippla med kosten också. Men vad många grejer du var allergisk mot!? Shit! Jag beställde hem ett självtest för gluten där man tog ett blodprov på sig själv och fick svar ganska omgående, men jag hade inte glutenintolerans. Däremot har jag fortfarande stora problem med magen och jag undrar vad det kan vara. SUCK

ajlimuller.se
happyM
happyM,
Åh nej men stackare 😟 Ja tyvärr är jag känslig mot väldigt mycket ❤️ Kram
nouw.com/happym
stylesbyalva
stylesbyalva,

Såå häftigt att man kan få resultat på det här sättet! Men skönt att du vet lite vad du ska utesluta så du inte får så ont i magen igen!!❤️❤️

nouw.com/stylesbyalva
happyM
happyM,
Åh ja men verkligen ❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,

Vd skönt att du fått svar i alla fall ❣

nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Åh ja så tacksam över det ❤️
nouw.com/happym
aliceemericsson
aliceemericsson,

Så spännande! Så tråkigt med gluten, men som sagt bra att du vet så att du kan må bättre! <3 Ha en fin dag! Kram!

nouw.com/aliceemericsson
happyM
happyM,
Åh ja men verkligen ❤️ kram
nouw.com/happym
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Va skönt att du har fått svar även om du inte är nöjd med att det är gluten, förstår att det måste vara tråkigt ❤️

nouw.com/emelieanderssoon
happyM
happyM,
Åh ja men verkligen ❤️
nouw.com/happym
Enna,

Så spännande att få veta ju☺️

sayyeastofashion.blogg.se
happyM
happyM,
Verkligen ❤️
nouw.com/happym
Hannativeskog
Hannativeskog,

De där lär jag också testa, vet att jag är duktig på kosten och så men de kan alltid va bra att veta vad man saknar 😂😍

nouw.com/hannativeskog
happyM
happyM,
Åh ja det är superbra att testa ❤️
nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Vad intressant att göra ett sånt test och också skönt att kunna se svart på vitt. Kram på dig fina du <3

nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Åh men verkligen ❤️ kram
nouw.com/happym
Jovana
Jovana,

Måste göra ett sånt här test 😍

nouw.com/jovana
happyM
happyM,
Åh ja, rekommenderas verkligen ❤️
nouw.com/happym