Saker jag lärde mig i mars

Innehåller affiliate-länkar

Att Amazon kan leverera på nästan 24h i Sverige!!
Nej men så sjukt! Jag beställde nya bilder till min polaroidkamera från Amazon klockan 11.33 i måndags och igår (tisdag) klockan 13 fick jag ett sms om att dem fanns att hämta på ICA! Vart så förvånad, men det är ju verkligen grym frakttid på vissa saker med andra ord!

Att ByNoors hårspray är amazing.
Jag har haft ett hårspray från ByNoor i ett ganska bra tag nu men inte tänkt så mycket på det. Sen när jag var hos föräldrarna så använde jag ett som jag alltid brukade ha förut och det var verkligen då jag förstod hur bra det från ByNoor fungerar för mig, det gör inte håret sådär tungt och kletigt som jag oftast tycker att det blir annars. Så det kommer bli en påfyllning på det när det tar slut! (Länk)

Hur användbart det kan vara med iCloud.
Haha alltså jag som håller på med datorer typ dygnet runt borde ju ha tagit tag i det här med iCloud för längesen, men jag har bara inte orkat. Det är först nu, när jag märker hur krångligt det är med alla mina olika iCloud-konton och alla bilder överallt som jag fattar hur bra det hade varit att ha allt samlat på ett. Så framöver så ska jag rensa telefon, dator och surfplatta och sen koppla ihop allt!

Att man inte ska svälja för många gånger i rad (lita inte på TikTok, haha).
Det här är så dumt. Men det var en kille på TikTok som sa typ "jag utmanar dig på att just nu, svälja fyra gånger i rad, jag lovar att det inte går". Dum som jag är så gjorde jag det och jag hade sedan problem med att svälja i typ 2 veckor??? Haha. SÅ dumt av mig att hetsa kroppen så, men nu vet ni det, testa inte, haha.

Att jag tål vissa schampon trots att jag har råd med dem utan att behöva sälja mina organ.
Det berättade jag i inlägget igår! Men det är ju hur bra som helst, schampo och balsam för 29kr/styck och mitt hår och min hårbotten mår prima.

Att man kan sätta durkslaget i kastrullen efter man kokat pasta, istället för att ställa ned durkslaget och hälla i det så.
Visste ni det?? Det såg jag också på TikTok (haha), superbra lifehack om man tycker det är krångligt att få silen att ligga still när man ska hälla ut vattnet för att sedan hålla på att hälla tillbaka allt i kastrullen. Kolla på bilden här uppe!

Att det går att göra kycklingar från ägg köpta i butik.
Nej men det är så sjukt? Trodde verkligen inte på det förens jag såg det på Youtube i Sverige. Man vet ju såklart vart ägg kommer ifrån och vad det är. Men jag tycker nästan det känns jobbigt att äta ägg nu efter att ha sett videon, kycklingar är ju det sötaste som finns haha. (Länk)

Hur goda vegetariska pålägg det finns.
Har ni inte testat vegetariskt pålägg från Pärsons så rekommenderar jag verkligen er det. Har, sen jag slutade äta kött, bara ätit ost på mackor. Men vi testade att köpa hem pålägget som hette "Vegoskivor" från Pärsons och alltså det var SÅ gott!!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Wow vilka härliga saker du lärt dig och tack för att du delar med dig! 🥰

nouw.com/carroat
happyM
happyM,
Åh men tack fina du ❤️
nouw.com/happym
aliceemericsson
aliceemericsson,

Mycket av detta som jag inte visste, vad roligt att läsa! <3 Kram!

nouw.com/aliceemericsson
happyM
happyM,
Åh vad kul att höra ❤️
nouw.com/happym
Malin,

Härligt inlägg! Man kan alltid lära sig nya saker 😃

maolions.blogg.se
happyM
happyM,
Så sant! ❤️
nouw.com/happym
tinafalkestad
tinafalkestad,

Men så roligt inlägg!❤️😍 grym leveranstid amazon har! Men så smidigt med durkslaget! Aldrig tänkt på att man kan göra så🌟 ha en fortsatt fin dag fina du! Kram❤️

nouw.com/tinafalkestad
happyM
happyM,
Åh men tusen tack fina du ❤️ Kram
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Hahaha åhnej varför vill jag testa att svälja flera gånger i rad nu? Såhär blir det alltid när man läser något, då vill man prova det! Älskar företag som har härlig frakttid! Är ju inte alls många företag som har det tyvärr så man blir ju så chockad när det går snabbt. Plus på den! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Hahah omg jag tänkte inte ens på det hahah ❤️ Stor kram fina du ❤️
nouw.com/happym
Enna,

Vilket härligt inlägg 😊

sayyeastofashion.blogg.se
happyM
happyM,
Åh tack fina du ❤️
nouw.com/happym
Lise Brevik ,

Såå mange fine tips❤️

brevikfoto.bloook.no
happyM
happyM,
Åh vad kul att höra ❤️
nouw.com/happym
sara,

Roligt inlägg 😊

sarakarlson.blogg.se
happyM
happyM,
Åh vad glad jag blir ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,

Kul att läsa ju!! Och pärsons är guld för en vegetarian!! Puss

nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
❤️❤️❤️
nouw.com/happym
lifeofkile
lifeofkile,

Tur man inte äter ägg, hade inte klarat det efter den videon🥺💓

nouw.com/lifeofkile
happyM
happyM,
Förstår dig verkligen 😟 ❤️
nouw.com/happym