Sista julklappen

Hihi hurni. Kommer ni ihåg att jag nyss skrev att alla julklapparna var inhandlade?? Tydligen så hade jag fel. Whops. Två av mina fina vänner är äntligen tillbaka i Sundsvall över julen (nästan alla mina vänner har flyttat till nya städer för att plugga). Så när en underbaring frågade om jag ville hänga med på shoppingrunda så tackade jag såklart inte nej. Vi träffades i Birsta vid öppning för att slippa stressen och som tur var så var det faktiskt väldigt lugnt då. Så vi strosade runt, jag hakade bara på dem eftersom att jag inte skulle köpa något mer. Men när vi kom in på en affär så fastnade jag för en sista julklapp som jag var tvungen att köpa haha. Så nu lovar jag, inga mer julklappar. Kom ihåg att jag skrev det nu haha. Det var i alla fall mysigt att få träffa dem i några timmar. Mamma och pappa skulle sedan hem ifrån Birsta för att dra vidare på lillebrorsans match i Härnösand så jag åkte hem till Polly. Hon kan ju inte vara ensam än. Vi försöker träna henne litegrann och vi gör hela tiden framsteg. Men vi har just nu lämnat henne som mest i 15 min. Så att lämna henne längre än så måste vi ta stegvis. Hur som så myste jag och Polly på hemma tills familjen kom hem.

Bland det bästa med jultiderna är ju enligt mig alla skit-filmer man fastnar i. Ingen stress betyder mer soffhäng vilket för vår familj oftast leder till att vi fastnar i de sämsta av de sämsta filmerna men som ändå på nått sätt är så perfekta. Så sen dem kom hem har vi plöjt igenom 2 julfilmer. Vi får se hur många vi hunnit med när julen är slut. De som känner mig vet ju att jag absolut inte är en film-person, men inte heller en serie-person faktiskt. Är alldeles för lätt-uttråkad och alldeles för rastlös. Jag brukar ledsna så fort det gått mer än 30 min. Tror det är därför jag har fastnat så mycket för youtube. Just för att klippen oftast är runt 15 min och sedan kan man byta till en ny person och en ny video. Passar mig perfekt. Hoppas ni mår underbart. Kram.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Haha förstår dig, ibland ser man något och känner bara att man MÅSTE köpa det!!
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Haha ellerhur!!! Exakt den känslan var det 😃
nouw.com/happym
SimonAndersson
SimonAndersson,
Jag är varken intresserad av filmer eller serier 😊
nouw.com/simonandersson
happyM
happyM,
Då är vi likadana! 😊
nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha är det inte alltid så när man shoppat klart? Man hittar något som är perfekt för nån och så måste man bara köpa det!
nouw.com/celinelundqvists
happyM
happyM,
Haha ellerhur!!! 😃
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Vad mysigt att dom är på besök lite nu så ni kan träffas lite, så trist när vännen flyttar. Haha men gud kan verkligen relatera, jag vet inte hur många gånger jag har sagt till mig själv att denna julklapp är den sista och nu räcker det.. Slutar jag att handla? Nej!! Haha 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Haha åhhh vi är så lika 😃 <3
nouw.com/happym
Matilda Berlin,
Agree on julfilmerna! Så fantastiskt att ha tiden att bara se sånt man verkligen inte bryr sig om, haha! Kram finaste du <3
matildaberlin.se
happyM
happyM,
Verkligen!!!! Kram finis <3
nouw.com/happym
Maria,
Så där kan jag också bli 😊 Jag hittar något som jag tänker att åh, den skulle passa mamma perfekt 😉
headoverheals.blogg.se
happyM
happyM,
Haha ja då är det såå svårt att hålla sig!! 😊 <3
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Tänkte bara titta in och önska dig en god jul vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åh men underbaraste du, godjul <3
nouw.com/happym