Tisdagsmorgon

Godmorgon finaste ni. Hoppas ni har sovit bra och är utvilade. Jag har som sagt vänt på dygnet helt och går och lägger mig efter ett och vaknar efter tio, jaja det är lov. I alla fall så fick jag inte det trevligaste uppvaknandet idag, låg och halvsov i mitt rum när lillebrorsan ropar att jag måste komma för att han har ramlat ute. Kommer ut till ett djupt hack i benet så pappa får komma hem och de är just nu påväg till vårdcentralen eftersom att det förmodligen behöver sys. Inget farligt alls så det är ingen fara så men inte så kul för lillebrorsan som skulle iväg och åka snowboard och har träningar varje dag, stackarn.

Idag har jag inte så mycket planer, det jag bestämt mig för att göra är jogga, duscha, måla naglarna och plugga. Men annars blir det en lugn dag. Jag ska verkligen försöka plugga idag men det är ju så fruktansvärt tråkigt och det känns som att timmarna bara krossas haha. Vill ha loooov det är det lovet är till för, inte för att jag ska plugga hemifrån. Jaja, vi tar tag i det idag hörni. Hoppas ni mår bra så hörs vi. Kram.

Gillar

Kommentarer

Josefintrangteg
Josefintrangteg,
Godmorgon! Åh, vad jobbigt att vända på dygnet! Stackars lillebror, hoppas allt är bra med honom. Jag har en veckans blogg, vill du vara med? 😃 Bara att gå in och kolla. Kram!
nouw.com/josefintrangteg