TJAFS

Hej fina ni. Hoppas att ni har fått en fin start på veckan. Jag fattar inte hur tiden kan gå så snabbt??? Låter kanske superflummigt men det känns verkligen som att klockan åtta i morse, då jag klev upp var för typ två timmar sen? Haha, jaja. Jag har i alla fall precis kommit ut ur duschen efter ett svettigt bodypump pass! Dem hade ändrat några av övningarna och bytt låtar så det i samband med att jag dubblade vikterna jag brukar ha gjorde att jag nog inte kommer kunna gå i morgon, haha. Skulle dricka vatten på slutet och var tvungen att hålla flaskan i båda händerna för att skakningarna inte skulle göra så att jag tappade den, haha.

Men hörni. Har ni sett "Tjafs" som finns på youtube??? Jag satt precis och målade naglarna och slog då på ett avsnitt. Det hann gå typ 2 minuter innan jag satt här hemma och kokade. Förstår inte hur människor kan säga så hemska och nedvärderande saker om andra. Hoppas verkligen inte att yngre barn ser det på youtube och tar efter det endel människor i programmet säger. Nej, det sjukaste jag sett på länge. Ska inte gå in på det i detalj, men det finns på youtube om ni vill förstå vad jag menar. Nu ska jag ta och platta håret och sedan hoppa ned i sängen. Gonatt underbaringar.

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Ni är så fina tillsammans❤️
nouw.com/byalma
beattriicee
beattriicee,
Update - Kollade på något avsnitt som heter "OM DU MULTIDEJTAR, DU ÄR EN PLAYER" Alltså jag fick panik bara 30 sekunder in på avsnittet. Pratar i mun, skriker åt alla, visar noll respekt och jag får panik på människor. Dock är det väldigt intressanta ämnen dem tar upp för alla verkar vara dubbelmorala beroende på vilken fråga. Men som du säger är det inte okej att kasta ur sig så fula ord som dom gör. Nej usch, jag fick PANIK av hur människorn beter sig!!!! ❤️ Puss!
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229