Vecka 4: Blommor

(Haha okej, dem sista bilderna kanske visar att hon blev lite trött på mig springandes runt med kameran efter ett tag, eller så kanske det bara är ett vårskrik?? Hihi)

Hej fina ni. Dags för fjärde veckan i utmaningen och denna gång så var det Polly som fick ställa upp som modell. När jag först fick lappen "blomma" så kände jag att nej, jag är inte sugen på att fota en blomma. Så därför gick jag och Rizvan igår iväg till fiskedammen som ligger några meter bort ifrån lägenheten tillsammans med Polly för att fota henne bland vårblommorna och fick en suuuupermysig stund där tillsammans. Hon var så himla duktig och eftersom att vi tog med extra gott godis så älskade hon modell-jobbet, haha. Hur härligt att få betalt i godis lixom? Skulle inte tacka nej till det jag heller. Dessutom fick hon springa lös i skogen vilket jag vet att hon mår superbra av.

I övrigt så har jag inga andra planer idag och i helgen än att plugga. Jag har deadline på måndag och har en hel del att göra tills dess, men det ska nog lösa sig. Vet att jag tidigare också hamnat efter såhär när det hänt saker och då har det alltid löst sig tillslut. Hoppas i alla fall att allt är jättebra med er och att ni får en underbar fredag och helg. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Men sååå fint 🤩 kram <3
nouw.com/mammatillthea
Johannna
Johannna,
Alltså bilder på hundar som gäspar är ju typ det sötaste 😍
nouw.com/johannna
dks
dks,
Åå søte Polly 😍❤️ Vakre bilder! Kram
nouw.com/dks
aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, sötnosen, och verkligen så fina bilder bland vitsippor! Nära mitt familjehem ligger en hel äng med vitsippor, hihi, så vackert, har så många minnen därifrån om hur jag och familjen brukade cykla dit när jag var yngre. <3 Kram!
nouw.com/aliceemericsson
Ajli,
dessa blommor var bättre än blomma! Med vårskrik och kärlek <3 hoppas plugget går bra och stor kram till dig <3 <3
ajlimuller.se
carroat
carroat,
Underbara bilder! Älskar vitsippor och så snällt hon sitter. Lycka till med plugget! 😍
nouw.com/carroat
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Vilka fantastiska vårbilder du bjuder på! Hon ser verkligen ut att trivas där bland alla fian blommor, vem hade inte gjort det? Speciellt om belöningen var godis hihi! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Enna,
Så bra beslu att ta bilder på henne också! Keam
sayyeastofashion.blogg.se
Linnealiebig
Linnealiebig,
Men åh sååå fina bilder 😍 kram
nouw.com/linnealiebig
Emmamehrali
Emmamehrali,
WOW så fina bilder 😍
nouw.com/emmamehrali
happyM
happyM,
Tusen tack vännen ❤️
nouw.com/happym