22 frågor om mig

Hur gammal är du om 5 år? 25 år, känns galet

Din familj? Bor tillsammans med min mamma, pappa, lillebror samt vår vovve Polly. Dock så inkluderar jag även min mormor & morfar i familjen samt självklart min älskade pojkvän Rizvan.

Vilka städer har du bott i? Det här är nog något jag aldrig tidigare pratat om. Men jag har bott i samma hus i hela mitt liv, i staden Sundsvall. Tråkigt kanske ni tänker, men jag älskar det.

Godis, glass eller chips? Godis helt klart, gillar inte riktigt glass.

Lyssnar du på poddar? Nej, har försökt att fastna men det går verkligen inte.

Vad har du på din att-göra-lista? Komma igång med träningen igen!!!!

All-time-favourite låt? Självklart "I feel it comming - the weeknd" ääääälskar.

Vad äter du till frukost? Oftast inget alls, men får jag välja så blir det jordgubbar. Dock så tar jag oftast det som finns hemma vilket brukar bli en macka och ett glas vatten #inspogirl123

Vilket är ditt favoritplagg i garderoben? Hmmm, i byx-väg så blir det min nyfunna kärlek ifrån Vero Moda, ett par kostymisar i mjukismaterial. Annars så måste jag nog säga min vita spetstopp ifrån Ida Sjöstedt.

Hur uppvaktar man dig? Överraskningar är det jag lever för, haha. Nej men jag älskar både att överraska och att bli överraskad. Bara ett fint sms som man inte väntat sig kan göra hela dagen bra.

Finaste kalendern som Rizvan överraskade mig med innan jul <3

Din absolut sämsta egenskap? Jag tänker alldeles för mycket, vilket leder till att jag både överanalyserar och får extremt mycket ångest över i stort sett ingenting.

Din bästa egenskap? Oj vad svårt. Men tror nog att det är att jag tänker mycket på andra. Omtänksam helt enkelt, hoppas nu att dem i min omgivning håller med om det, haha.

Vilken gymnasielinje gick du? Naturkunskap. Det står i alla mina papper att jag gick med inriktning global hållbarhet vilket jag inte riktigt vet om jag håller med om.

Älsklingar <33

Har du någon gång haft distansförhållande? Usch, ja faktiskt, tyvärr. Slöseri med tid och pengar kan jag beskriva den relationen som.

Hur lång är du? 167 cm

Tre saker man inte vet om dig? Oj vad svårt!!
1. Jag spelade piano i vääääldigt många år när jag var yngre och än idag så sitter endel av dem låtarna kvar i mina fingrar. Hade jag fått noter uppställda framför mig så tvekar jag på om jag kommer ihåg hur man läser dem dock.
2. Har ett födelsemärke under ögat på exakt samma ställe som min mamma. Det sjuka är att det födelsemärket inte kom fram på min mamma förens jag låg i hennes mage.

3. Hade tandställning i ett år. Det sämsta med det var att jag fick den just under bal-student-fest tiden.

Vem ringde du senast? Rizvan

Vad ser du på Netflix just nu? Riverdale <3

Hur går du helst klädd? I mjuka sköna kostymbyxor och någon fin blus (helst spets)

Morgon eller kvällsmänniska? Beror på hur man ser det. Jag får ångest i stort sett varje kväll, så på det sättet så föredrar jag helt klart morgonen. Men jag är absolut inte morgonpigg utan bara pigg på kvällen haha. Men skulle jag välja mellan morgon och kväll så väljer jag morgon.

Vad är ditt senaste inköp? Sminkborstar (kommer inlägg, hihi)

Vad är det modigaste du gjort? Skulle nog säga att det modigaste jag gjort är att jag bytte skola mitt under högstadietiderna. Jag gick två år på en kommunalskola med mina fantastiska vänner dvs min trygghet men bytte sedan till en privat skola på grund av att lärarna på den kommunala var katastrof. Att jag bytte var ju bra för att jag lärde mig mer, men dåligt på grund av att jag inte klickade med någon i klassen och har idag inte kontakt med en enda av dem. Jag kom aldrig in i den klassen, så hade två minst sagt tuffa år. Däremot så har jag kontakt med de flesta tjejerna ur den gamla skolan och några av dem är än idag mina närmsta vänner.

KRAM.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon hjärtat! Men gud vilket underbart inlägg, jag älskar det! Så himla roligt att få veta lite mer om dig! Kanske lånar denna om det skulle vara okej? 😉 Låter ju helt underbart att ha fått växa upp i samma hus, måste vara en enorm tryghet och verkligen kännas som hemma. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Godmorgon finaste du ❤️ Hihi självklart är det helt okej!! Vill gärna läsa dina svar 😃 Stor kram ❤️
nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,
När jag hör "I feel it coming" så tänker jag bara på SKAM haha! Så kul att få veta mer om dig!
nouw.com/celinelundqvists
happyM
happyM,
Hahaha omg same!!!
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Du anar inte hur glad jag blev när jag läaste rubriken - 22 frågor om mig! 😃 Det är så roligt att få lära känna sig lite bättre vännen! Så coolt att du har ett födelsemärke precis på samma ställe som din mamma!! <3 Och galet så modig du är som byte skola, du är så grym vännen! <3 Stor bamsekram till dig!!
nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,
Hiih åhhh men blir så himla glad, tuusen tack finaste du ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Vilket härligt inlägg vännen! <3 Så kul att få lära sig mer om dig! Älskar dessa typer av inlägg! Stor kram hjärtat! <3
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Åh tusen tack fina du ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
sofieevelina
sofieevelina,
Så mysigt inlägg 😃
nouw.com/sofieevelina
happyM
happyM,
Åh tack ❤️
nouw.com/happym
veronicapettersson
veronicapettersson,
Tips för att komma igång med träningen, jag kör tre övningar (försöker göra varje dag när jag gått upp) för att få in det som en rutin. Men ibland fuskar man. Men kände att det är ett bra sätt att börja, kanske även funkar för dig! Lycka till 😃

Sv: Skönt att du också tycker det! Tack för din kommentar <3
nouw.com/veronicapettersson
happyM
happyM,
Oj men så himla bra tips!! Tusen tack för det! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
Intressant att läsa❤️
nouw.com/byalma
happyM
happyM,
mollysvedin
mollysvedin,
Vilken trevlig läsning. Har du något emot om jag lånar listan? <3 kram
nouw.com/mollysvedin
happyM
happyM,
Åh vad glad jag blir! Det är bara att låna! Kram ❤️
nouw.com/happym
mollysvedin
mollysvedin,
Men MALIN vad sjukt!!! Jag tänkte inte ens på att du skrev att du bor i Sundsvall och NU kom jag ju på vem du är. Vi är ju från samma stad, till och med samma by och har gått på samma låg- och mellanstadieskola haha! <3 kommer du ihåg mig?
nouw.com/mollysvedin
happyM
happyM,
Nej men jag dör!!!! Haha, fattar inte hur jag kan ha missat att det är du??? 😃 Så himla sjukt, självklart kommer jag ihåg dig från Solede!!!! 😃 ❤
nouw.com/happym
Cezia
Cezia,
Åhh lånar denna ♥
nouw.com/cezia
happyM
happyM,
Gör det fina du ❤️
nouw.com/happym