4 senaste

Godmorgon finaste ni. För lite omväxling tänkte jag idag ta och visa de fyra senaste bilderna ur min kamerarulle på telefonen. Dock så är jag ju en sån som tar tio bilder istället för en så dem är de senaste bilderna men med några likadana emellan, haha.

Vi börjar med älskade vinterbilder. Alltså jag är ingen som egentligen älskar snö. Men just nu så njuter jag verkligen av att det är så vitt och fint ute! Man känner sig så mycket piggare, speciellt på morgonen. Sedan så är det så mycket härligare att vara ute och gå i det friska vädret än att kliva runt i slask och regn. Hur som helst, första bilden är från en kväll när jag och R skulle åka till mamma & pappa. Jag tittade upp och såg den här fantastiska himlen som blev en så otroligt cool kontrast mot träden som lamporna lyste på. Tänkte att jag skulle försöka ta en bild och blev så chockad över att det gick så pass bra med en iPhone?? Man ser ju både de ljusa och snöiga träden samtidigt som man ser den svarta himlen PLUS stjärnorna!! Så imponerad!! Den andra bilden tog jag för typ 20 minuter sedan. Min morgonpromenad med Polly. Även så mysigt med soluppgång.

Fikaaaa. Haha. Jag hade som sagt en fikadejt med en av mina vänner igår. Vi brukar gå ut och sätta oss på Espressohouse men det har vi inte gjort sen Corona kom och vi har knappt träffats heller. Så nu bestämde vi oss för att ta en fika hemma eftersom att båda vi bara hänger hemma under dagarna. Supermysigt var det!! Andra bilden är på den nya Noccon! Jag älskar ju Nocco så självklart kunde jag inte låta bli att testa den, haha. Jag tycker att denna var helt okej. Ingen ny favorit, lite för söt för att vara en dricka tycker jag! Men kanske skulle passa bättre på typ en varm sommardag! Ha nu en fin fredag hörni. Stor kram.

Gillar

Kommentarer