#52veckorfoto

Hej hörni. Nu i ledigheten har jag äntligen tid till att göra saker som jag velat ett bra tag nu. Därför startar jag en ny sak både i mitt liv och här på bloggen, en ny kategori. För ett tag sedan fick jag upp en video på Instagram där det var någon tjej från TikTok som hade påbörjat en utmaning med temat "52 weeks of photagraphy" det vill säga ett år med fotograferingar. Hon hade då skrivit 52 olika lappar och lagt ned dem i en burk. På lapparna hade hon skrivit olika saker/teman som hon skulle få med i sina bilder under det året vilket jag tycker låter SÅ himla kul!! Så nu hakar jag på henne och gör samma sak (har spenderat så mycket tid på att hitta henne eller videon men hittar tyvärr inte, hittar jag henne så kommer jag självklart länka).

För att det här ska bli lite roligare så lät jag även mamma, lillebrorsan och Rizvan skriva några lappar, så det finns en hel del olika saker i lådan nu som jag inte har någon aning om vad det är. Spännande!! Hoppas ni tycker det här är lika kul som jag, hihi. Så nu kommer ni i 52 veckor få ta del av ett tema varje vecka som jag har möjlighet att göra det här. Häng på om ni tycker det är lika kul!! Vi kan ju skapa en egen hashtag om någon känner för att göra samma #52veckorfoto, skulle ju vara hur kul som helst! KRAM.

Gillar

Kommentarer

Jeanette
Jeanette,
Men vilken rolig idé! 😊 Kommer säkert bli så himla roligt för dig. Jag skulle aldrig kunna hålla i det dock, den självdisciplinen har jag inte haha.
jeanette.for.me
happyM
happyM,
Åh vad glad jag blir, kram ❤️
nouw.com/happym
Ida
Ida,
Såå himla rolig idé!! Nästan så man vill joina ju haha!! Ska bli roligt att följa dig 😃 Vill också starta något litet kreativt projekt.. får se om jag kan komma på något hehe 😃
idanilssonphoto.se
happyM
happyM,
Åhh ja hade ju varit hur kul som helst om du kör samma!! Kram ❤️❤️
nouw.com/happym
IP: 82.99.3.229