Allt är klart

Faaaantastiska låtar.

Hej underbara ni. Hoppas ni har haft en fantastisk helg! Själv så har jag haft fullt upp när det kommer till pluggandet. Satt till 00.00 i lördags och pluggade och inatt satt jag uppe till 01.00 haha. Men nu är alla uppgifter inskickade och efter att ha sett dagens två föreläsningar så har jag nu påbörjat två kurser som jag verkligen ser fram emot att få lära mig mer om! Den ena kursen är i bildbehandling och den andra är i typografi! Kommer nog bli hur bra som helst! Skulle ni förresten vilja ha ett inlägg där jag besvarar frågor om utbildningen jag går? Tänker att det kanske kan vara bra ifall någon av er är intresserade av just webbutveckling!

Jag är fortfarande superförskyld, men nu på den nivån att jag i alla fall kan leva igen haha. Har precis smörja in mig med brun utan sol och ska snart gå ner och duscha av mig. Tänker att det får bli en lugn dag idag efter allt pluggande. Ska ta och läsa lite ikväll bara. Ha nu en underbar måndag så hörs vi. KRAM.

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men ÅHH så grym du är Malin!!<3 Låter verkligen som sååå roliga kurser också, såna jag ska gå nästa år ju troligtvis, om jag kommer in haha!! :') Berätta gärna mer om dem ja!! 😃
idanilssonphoto.se
happyM
happyM,
Bästa du!! Åhh men då ska jag ta och göra det 😃 kram ❤️
nouw.com/happym
mollysvedin
mollysvedin,
Men Åhh så duktig du är!! Ja dela gärna av dig av svar om din utbildning ❤️
nouw.com/mollysvedin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229