atk

Rekomenderar verkligen dessa, supergrymma hörlurar på alla sätt! Det bästa med dom tycker jag är att de är trådlösa och sedan att ljudet känns så verkligt såklart. Sjukt grymma. Både jag och pv samt pappa har varsina, ångrar inte en enda krona på dessa.

Äntligen fick jag lite atk, hihi. Det innebär alltså att jag ansökte om att få gå hem tidigare, man har nämligen ett visst antal timmar i månaden att ta ut. Jag har jobbat mycket kvällar på senaste tiden vilket har inneburit mycket köer och då får man inte ledigt hur mycket man än vill. I alla fall så sökte jag om att få gå hem 14:30 i stället för 16:30 och fick det då godkänt. Hade sedan supertur att pappa slutade runt samma tid som mig. Så vi tog en sväng på Ica för lite mathandling och nu sitter vi hemma hela familjen faktiskt. Så skönt att för engångsskull vara hemma i tid. Jag har inga speciella planer för kvällen mer än att kolla efter lite julklappar på nätet och ta en dusch.

I morgon jobbar jag samma tid som idag 7:45-16:30, så skönt att få jobba dag verkligen. Spelar ingen roll att jag måste kliva upp så tidigt så länge jag får komma hem i rimlig tid. På fredag ska jag ut på dejt med pojkvännen. Vi har bokat bord på Pinchos så det ska bli super mysigt. Sedan i helgen så har jag inga planer än, men skulle väldigt gärna ta en sväng på julmarknaden uppe på berget. Det är ju så sjukt mysigt där! Vi får se hur det blir! Kram.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229