Avvänjning och metallstång i ansiktet ♡

/Bilder från Pinchos som jag och Natalie var och åt middag på i onsdags, MYS!

Hej underbaraste ni. Annorlunda rubrik, eller vad säger ni? Haha. Ja det där beskriver min dag ganska bra. Dagen har varit sådär, men nu är den äntligen klar och jag har äntligen helg. UNDERBART, förutom att jag kommer måsta plugga den mesta vakna tiden de två närmsta dagarna men men haha. Efter skolan skulle jag ta och ringa en vän och gick därför med huvudet ner i telefonen i ganska snabb takt, jag fortsätter bara gå rakt fram där jag går varje dag och pang säger det så har jag slagit in huvudet rakt i en metall stång i en byggställning. Ni kan ju gissa om det gjorde ont, haha jag fick den precis under ögat och gick därifrån helt tårögd (inte för att det gjorde ont, en ren reaktion) haha. Jag hoppas med allt jag har att jag inte blir blå i ansiktet, speciellt inte när det är klassfoto på måndag.. Haha.

​​Jag hade i alla fall ont i magen så det vart ingen lång sväng på stan, men jag hade bestämt mig för att gå och köpa mitt älskade vita nagellack som jag använder alldeles för mycket haha. Jag köpte även ett rosa från chinaglaze som var på rean för 30kr. Kap. Satte precis på det nu men är inte super nöjd, Jag är alldeles för nöjd med det vita, men jag tror jag behöver lite avvänjning från det haha.


Just nu sitter jag på rummet och lyssnar musik, har precis sätt klart det sista släppa ph avsnittet också. Fredagar är faktiskt min pluggfria dag, ska njuta och njuta tills det blir lördag haha. Vi hörs i morgon hurni. Kram ♡

Gillar

Kommentarer