Bild ifrån nya lägenheten

Köket var tidigare gult/vitt och vi har nu målat det grått. Det som saknas är gardiner och tavlor på väggen, hihi.

Hej fina ni. Hoppas ni har haft en bra helg hittills, det har jag! Jag startade helgen i fredags med fix hos R. Rizvan hade målat klart köket i torsdags så vi bestämde oss för att montera upp det nya bordet tillsammans med stolarna. Vi höll på i några timmar faktiskt med både städande och montering. Så vi bestämde oss för att vi var klara vid 22-23 och åkte då hem till mig för att kika ett avsnitt Riverdale. En bra fredag helt enkelt!

Gårdagen spenderades på Birsta för shopping. Vi handlade allt ifrån gardinstänger och gardiner till mat på Ica och som vanligt när vi är iväg på helgen så är det ju sinnessjukt mycket folk. Så alla affärer tog en hel del tid ifrån oss. Tror vi var hemma vid 16 och vi bestämde oss då för att fara tillbaka till lägenheten för att fixa badrummet. Så först städade vi det med massvis av desinfektionsmedel haha (jag är inget fan utav bakterier direkt) och sedan inredde vi den så gott det gick i kaoset. Så helgen har verkligen blivit tillägnad till att fixa i läggan vilket vi hade planerat, så det känns ändå skönt! Just nu är R iväg och målar hallen som ska bli grå istället för röd som den är nu. Jag har precis pluggat och tänker nu ta och gå ner och sminka mig. Vi ska nämligen ha farsdagsmiddag här ikväll med mormor och morfar, så det ska bli så himla mysigt!! Hoppas ni får en jättefin dag. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

Louiseelinore
Louiseelinore,
Kollar på senaste avsnittet av Riverdale just nu ;D Men gud vilket fint bord och stolar! 😃<3
nouw.com/louiseelinore
happyM
happyM,
HIhi ääälskar Riverdale!! 😃 Kram ❤️
nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,
Det blev riktig snyggt köket!! Matgruppen var ju ursnygg! När tavlar osv kommer på plats tror jag att det kommer bli riktig mysigt <3
nouw.com/emmamehrali
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229