BIRSTA IGEN

Hej fina ni. Har ni också fullt upp nu innan jul?? Det har jag minst sagt haft. Med allt ifrån massvis med uppgifter i skolan (som alla tar hundra år att göra klart) till småfix med julklappsshopping osv. Jag skrev ju att jag inte riktigt hade någon som var sugen på att hänga med för att handla julklappar, haha. Men det slutade med att R hade en kortare dag i fredags och han hängde då på mig. Vi hade dock planerat att vi skulle vara i Birsta till max 17 (vi kom dit 15) men det var ju inte riktigt så. Tror att klockan var 20.00 när vi kom hem, haha. Men, men. Allt flöt på och det var bara några småsaker vi hade kvar att handla, inklusive skor till R. Så vi hittade allt och efter att ha gjort det så avslutade vi med att ta med oss Max hem. Mums.


Idag har jag hunnit med att plugga endel, vilket jag har varit väldigt stressad över, men kan nu andas ut litegrann. Ska ta tag i resterande uppgifter på måndag. Sedan har jag även tagit en prommis med Polly, badat henne samt fräschat upp mig själv med dusch och ansiktsmask. I morgon väntar nämligen en tur till Birsta med mamma och sedan ska vi spendera resten av dagen och kvällen hos min morbror för lillajulmys. Så det ser jag verkligen fram emot!! Ha nu en underbar lördagskväll. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Hoppas du får en fantastisk jul! Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Tusen gånger tack och detsamma ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon hjärtat! Tänkte bara smita in här lite snabbt och önska dig en riktigt god jul! Hoppas din dag blir magiskt för det förtjänar du verkligen! Glöm aldrig att du är fantastisk <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åh men finaste du ❤️ Stor kram och god jul på dig med ❤️❤️
nouw.com/happym
IP: 82.99.3.229