Bortbjudna och utkastade

Hej fantastiska ni. Hoppas ni har haft en fin helg hittills! Själv så har jag haft ganska så fullt upp som vanligt, men det är bara kul! I fredags så var jag och R bortbjudna till en av mina närmsta vänner för att äta filippinsk middag hos min väns kompis med några till vänner som jag inte kände sedan innan. Så jag och R hängde där hela kvällen, så mysigt och alltid kul att få träffa nytt folk! Det är ändå inte superofta som jag och R umgås med vänner tillsammans, utan oftast är det jag som far iväg och träffar folk själv. Så det var ju himla härligt att kunna gå tillsammans. Att ha gemensamma vänner skulle jag verkligen inte tacka nej till, hihi.

Igår spenderade jag halva dagen på Birsta med mamma för handling, pluggade sedan hemma, bakade bröd och sen på kvällen så var vi utkastade ur huset för att lillebrorsan skulle ha förfest så då spenderade vi, resten av familjen vår kväll hemma hos R. Lägenheten är verkligen så himla mysig nu, det känns lixom som ett riktigt hem. Är så himla glad att det blev så tillslut! Det enda som i stort sätt saknas nu är att få upp lite saker på väggarna och köpa fler plastblommor eftersom att Rizvan dödade den enda levande blomman jag tog in i lägenheten, haha. Jag är inte förvånad. Dessutom så har vi precis fått tillgång till ett förråd att lägga in lite flyttkartonger och sånt i, så det ska också fixas! Kanske blir idag. Hoppas allt är jättebra med er hurni. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,
Jag och min sambo hänger ofta med varandras vänner, men inte hela tiden såklart, men det är mysigt att kunna ses lite större gäng och känna att hans vänner även är mina liksom. ^^ Mysigt att lägenheten börjar bli så bra och att ni kunde vara där under kvällen! <3 Kram!
nouw.com/aliceemericsson
happyM
happyM,
Åh ja verkligen!!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
feliciah
feliciah,
Låter som du har haft det helt fantastiskt de senaste dagarna och helgen 😍 Mysigt att du och R blev bortbjudna! Åh ser fram emot att få se fler bilder på lägenheten framöver. Stor kram finaste Malin ❤️
nouw.com/feliciah
happyM
happyM,
Åhh ja men verkligen, vad glad jag blir finaste du ❤️ Stor stor kram ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229