Bröd-hack

Hej fina ni. Hoppas att ni har en bra tisdag! Jag har börjat dagen med två introduktions-föreläsningar inför två kurser som börjar idag. Spännande med nytt men som alltid lite läskigt också. Så sjukt att detta är min sista termin innan jag klarat av första året av högskoleutbildningen!! Sen är det bara ett litet år kvar innan jag är utbildad till webbutvecklare, hihi. Så kul ju!! Håller tummarna för att jag kan hålla ut sista biten innan sommaren, det är riktgt tufft just nu.

Hur som helst så var jag för någon vecka sedan iväg och köpte bröd på ett bageri i närheten av där vi bor och det var då en supertrevlig kvinna som jobbade där. Hon berättade massvis om historien bakom deras bröd m.m. Men det mest intressanta hon berättade om var just till hur mycket man kan använda brödet samt hur man förvarar det på bästa sätt för att det ska hålla så länge som möjligt. Det hon då berättade är att många gör misstaget att lägga ner brödet i en vanlig plastpåse och sen låter dem det ligga där tills det ska ätas, vilket vi alltid gjort hemma, haha. Men hon berättade att ett superbra sätt att förvara brödet på är att lägga det i handdukar! Jag hade aldrig hört om det förut så därför passade det utmärkt att testa det igår kväll. Jag och R hade nämligen köpt hem frallor som aldrig blev uppätna. Därför tog jag och testade att lägga in dem i kökshanddukar över natten. Jag har nu precis käkat upp en av dem och alltså det känns verkligen som att det hjälpte!!! Dem är ju naturligtvis inte lika färska som dem var igår men alltså dem gick helt klart jättebra att äta! Dem hade inte blivit sega överhuvudtaget! Tror verkligen att det här funkade så det kommer jag fortsätta med framöver. Brukar ni förvara erat bröd i handdukar? Jag kanske är jätte efter med att få veta det här, haha. Kram.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Så spännande med ny föreläsning! Förstår att det känns overkligt att om ett tag vara färdigutbildad, och spännande som tusan hihi! 😃 Kram fina du <3
nouw.com/hilma
happyM
happyM,
HIhi ja men verkligen!! Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag har aldrig tvekat på att du inte skulle klara högskolan. Jag tror du kommer fixa der sista året galant! 🤩💕
nouw.com/emmamehrali
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229