Efter snöstormen

Haha om ni tycker Polly ser konstig ut på bilderna så är det för att hon springer runt som en galning överallt, hon älskar snön!

Godmorgon finaste ni. Jag känner mig helt lost just nu i vad det ens är för dagar, haha. Rizvan var ju ledig igår på grund av snöstormen, så på ett sätt känns det som måndag? Men eftersom att jag samtidigt satt och pluggade igår så känns det som att det är någon dag under veckan?? Haha. Hur som helst så avtog snöstormen tillsist och vi passade därför på att ta en promenad. Vi åkte först till mamma och pappa och hämtade upp Polly. sen gick vi ner på ängarna utanför dem och njöt av vädret. Det snöade litegrann bara men det var inte så kallt och himlen var ju sååå himla fin. Ljuset var typ lila-aktigt?? Så självklart fick kameran hänga med, haha.

Idag är det plugg som står på schemat och sedan efter lunch ska jag skjutsa lillebrorsan till tåget som går mot Stockholm eftersom han ska tillbaka till lumpen. Utöver det har jag inget som ska göras men har faktiskt en fika-dejt hemma inplanerad med en av mina närmsta vänner i morgon. Ingen av oss är ute och träffar folk utan båda hänger hemma, så jag tror inte det är någon fara att vi träffas så länge ingen känner sig förkyld. Ha nu en fin dag hörni. Kram.

Gillar