Fler ballongbilder

Hej fina ni. Hoppas att ni har haft en härlig onsdag hittills. Jag har precis slängt in en tvätt och käkat lunch efter att ha varit iväg och gått en promenad med en vän. Så himla skönt att gå promenader under förmiddagarna, man kan liksom fokusera på ett helt annat sätt efter det tycker jag. Nu är det plugg plugg plugg som gäller resten av dagen och resten av veckan. Men hörni. Det är mindre än två veckor kvar nu tills jag börjar sommarjobbet! Jag visste inte riktigt hur länge det sträckte sig över sommaren, men det börjar den 1 juni och håller på till 31 augusti. Så kommer jobba hela sommaren faktiskt. Skolan slutar inte förens 8 juni vilket leder till att en vecka mellan jobb och skola korsas och därför tänker jag försöka bli klar med projektuppgifterna under nästa vecka så att jag bara kan fokusera på jobbet när det börjar. Håller tummarna för att det ska gå ihop.

Bilderna på Polly är ifrån fotograferingen som blev lite misslyckad haha. Jag hade ju inte visat er alla bilder så tänkte därför att jag slänger in dem nu så ni får se, hihi. Vi hittade ju det där lilla berget som vi satte upp henne på för att ballongerna skulle flyga i bakgrunden. Det gick helt okej men det var ju inte riktigt dessa bilder som var tanken haha. Ha nu en underbar fortsättning på dagen. Kram.

Gillar

Kommentarer

Ajli
Ajli,
näääää lycko dig!! Har inte fått något jobb alls, mitt gick i konkurs så jag blev uppsagd 3 maj, och det är fasen för sent vid det laget!!???
ajlimuller.se
happyM
happyM,
Åhh nej vad tråkigt, tyvärr är det såå himla många som sitter i samma sits som du just nu 😟 Lider med er ❤️ Kram
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Alltså ÄLSKAR dina bilder hjärtat!! Är ju såååå fina <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Det betyder SÅ himla mycket fina du ❤️ Kram
nouw.com/happym
IP: 82.99.3.229