Frågestund - Webbutveckling

Hej fina ni. Hoppas allt är jättebra med er. Jag kikade tillbaka på inlägget jag gjorde i måndags, där jag frågade om ni skulle vara intresserade av att få veta mer om utbildningen jag studerar just nu!! Anledningen till att jag tog upp det från första början var att jag vet att sedan jag började plugga (i september) så har jag fått en del frågor här och där. Jag blev i alla fall superglad över att se kommentarerna eftersom att det var supermånga av er som väldigt gärna ville veta mer om det jag går!! Självklart ordnar jag det då och för att ni ska få svaren på det ni undrar så tänker jag att vi drar igång en frågestund! Så det är bara att bomba kommentarerna med frågor om utbildningen "Webbutveckling" (om ni har några). Jag lovar att svara på allt! Vill ni inte kommentera nedan så är det bara att slidea in i min DM på instagram (malinsvvensson).

Något som kan vara bra att veta är att utbildningen är på 100% distans. Så är det någon som är sugen på den så finns det möjlighet för alla att gå den utan att behöva flytta. Tror vi endast är 2 st som bor i Sundsvall, av ca 60 elever! Endel bor utomlands och resterande är utspridda över hela Sverige! Men hurni, jag ser fram emot att få se era frågor!! Stor kram.

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
Hur kom det sig att du valde just denna utbildning?
Om du inte fått välja branchen du utbildar dig inom nu, vad hade du velat studera då? Vilket är ditt drömjobb liksom?
NÄR ska vi ha pluggfika? <3
nouw.com/mollysvedin
happyM
happyM,
❤️❤️❤️nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon hjärtat! Åh så roligt med en liten frågestund 😍 vad är der bästa med att plugga just detta? Vilken är den största fördelen enligt dig att plugga distans? Massa kramar ❤ ☺nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229