Garaget

Hej finaste ni. Följer ni mig på instagram så kanske ni redan har sett bilderna på mig, hihi. Jag tar ju i stort sett aldrig bilder på mig själv och gillar faktiskt inte heller att vara med på bild, haha. Ni vet hur det är, det med att man oftast inte gillar saker med sig själv och då blir det det enda man ser på bilderna. Men i år så har jag lovat mig själv att jag ska bli bättre på det, att liksom försöka sluta att se ner på mitt utseende så mycket, för det skadar ju bara mig själv om jag ska gå runt och göra det. Speciellt eftersom att jag skulle må så dåligt om jag visste att mina vänner gick runt och kände så om sig själva och det är ju verkligen ett tecken på att jag måste bättra mig. Well det var inte det här jag hade tänkt gå in på, haha. Flum-Malle.

Hur som helst så var ju jag och R iväg på stan, jag ville ju ta lite bilder framför färgglada husen som finns nere i hamnen och vi ställde oss då i det nya parkeringsgaraget/huset som finns alldeles bredvid där. Men påväg till husen så stannade vi faktiskt i garaget för att ta några bilder, bara för att det var tomt, haha. Det var då jag fick idéen om att fota framför ljuset som tänds på kvällen, så detta var första gången vi var där men på kvällen så åkte vi ju tillbaka för att fota i själva garaget, dem bilderna ska jag visa er under veckan! Nu måste jag verkligen sluta skriva för att jag behöver plugga ett tag innan jag snart ska iväg och fika med en av mina närmsta vänner! Ha en underbar dag nu hörni. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh vad jag känner igen mig, är verkligen likadan gällande bilderna!! Men du ska veta att du är något så fantastiskt fin hjärtat och var snäll mot dig <3 Jag hoppas och tror verkligen att bilderna blev super!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Therese,
Superfina bilder! Jag försöker också utmana mig själv att ta mer bilder på mig själv, men det tar emot
www.theresemolander.se