Hatkommentarer

Hej fina ni. Idag är jag så himla trött! Jag satt uppe igår och pluggade till efter tolv vilket ledde till att min hjärna var på högvarv när jag skulle gå och lägga mig. Men är tacksam över att jag sover väldigt bra de flesta nätterna. För några månader sedan så hade jag ju jättemycket problem med det och somnade vid tre varje natt, men så är det inte nu längre! Jag har bara haft en lugn dag hittills. Har pluggat, duschat och ska senare idag iväg med mamma för att handla till mormor & morfar. Sedan blir det bara en fortsatt lugn kväll. Jag och R har börjat kolla på "The circle" på Netflix. Kan verkligen rekommendera den serien om ni inte sett den. Man får sig både ett gott skratt och en tankeställare! Apropå nättroll så är jag ju såååå himla himla tacksam över all kärlek jag fick för mina bilder igår det betyder allt verkligen, men tyvärr så blev det faktiskt inte bara kärlek.

Jag la upp bilderna i en grupp som är gemensam för Sundsvall där folk kan lägga upp bilder och skriva om vad dem vill (ca 1500 medlemmar så inte en jättestor grupp). Tänkte att det skulle vara kul att visa upp bilderna då dem var tagna i Sundsvalls centrum samt att det är en stor pågående diskussion om hur det blir med studenten här just nu. Men istället för att folk kollade på bilderna och tyckte det var kul att jag hade försökt tolka en sida av pandemin så slutade det med att äldre män satte sig i kommentarsfältet för att hacka både på mig och på alla studenter. Det dem främst ville berätta var att dem tycker att det är bra att studenterna inte får fira för att dem ska lära sig att livet är tufft. Till mig ville dem mer berätta att bilderna var överdrivna och att jag lägger tid på fel saker i livet. ÅH jag är så less på män som tar över Facebook och känner behov av att klanka ned på ungdomar, främst tjejer. Ser det tyvärr nästan varje dag i kommentarerna för nyhetsartiklar men var inte beredd på att det skulle hända mig också. Så jag önskade alla hatande-troll en trevlig dag, tog bort mitt inlägg och gick ur gruppen. Har härmed tappat förtroendet för ca alla vuxna där (förutom för en person som kommenterade en snäll kommentar). Tur att det är vi ungdomar som är framtiden. Ha nu en jättefin dag hörni. Kram.

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
WOW så fin du är!! Men alltså människor , de är bara avis på din kreativitet med att ta bilder jag LOVAR !!! STOR KRAM 💕
nouw.com/emmamehrali
happyM
happyM,
Tusen gånger detsamma bästa du ❤️❤️ Stor stor kram ❤️
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej men vänta nu?? Du skojar?? Helt sjukt att det finns sånna människor alltså 😒😒😒
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Ellerhur!! Hamnade i chock ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229