Haul: Mousse

Hej fina ni. Som några av er kanske har märkt så har det varit enorma problem med bloggportalen, därav har jag inte alls kunnat uppdatera er de senaste dagarna. Men nu är jag tillbaka och SÅ redo för att bjuda på massvis med härliga inlägg framöver, hihi. Var bland annat iväg idag och shoppade och på onsdag ska jag iväg och fota en bebis. Så inlägg kommer!! Hur som helst så har jag de senaste dagarna levt i en pluggbubbla. Hade en rapport och en projektuppgift som skulle vara inne igår så den kämpade jag på med hela förra veckan och sedan hela helgen. Men igår skickade jag in den och jag är så nöjd över mig själv som fick klart det! Hihi.

Jag tänkte ta och visa det nyaste tillskottet i min samling med hårvårdsprodukter! Jag var ju och klippte mig för någon vecka sedan och jag och frisören pratade då mycket om mitt trollhår haha. Jag har ju väldigt fluffigt och lockigt hår om jag inte fixar det vilket kan vara extremt jobbigt i vissa situationer. Speciellt på festivaler under somrarna då det där fuktigt i luften, för det blir kaaaaaoos, haha. Hur som helst så kom frisören då med tipset om att lägga i en mousse innan jag fixar håret vilket jag kan göra varje gång jag vet att jag ska iväg och att det ska vara fuktig/regn!! Såå bra tips! Så jag köpte detta hos dem och det kostade 189kr. Vill ni ha uppdatering efter att jag använt det?? Stor kram.

Gillar

Kommentarer

feliciah
feliciah,
Ser fram emot dina kommande inlägg fina fina Malin ❤️ Alltid kul och helt underbart med nya produkter 🙌🏻 Vill mer än gärna ha en uppdatering om vad du tycker om mousse 😍
nouw.com/feliciah
happyM
happyM,
Åhhh men alltså blir så himla glad, tack finaste du ❤️ Stor kram hjärtis ❤️
nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,
Ja fy, jag har inte kunnat besöka en enda blogg förrän nu! KRAMIS <3
nouw.com/emmamehrali
happyM
happyM,
Åh jag hade samma problem ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym