Jag fotade mitt första bröllop!!

Hej älskade ni och alltså tusen tack för att ni hela tiden fortsätter att stötta mig trots min dåliga uppdatering, ni är fantastiska. Jag vet att det finns endel som läser min blogg som också följer mig på Instagram (malinsvvensson och mitt nya konto malins.images) och då kanske ni har sett att jag gjorde något riktigt spännande i lördags!! Jag fotade faktiskt ett bröllop. Jag blev tillfrågad av en fantastisk tjej som jag jobbat med tidigare på Telia och som sett bilderna jag brukar ta just på Instagram. Jag blev SÅ smickrad över att hon frågade och att hon gillar mina bilder så pass mycket att hon ville ge mig det ansvaret. Men samtidigt så fick jag sååååååån panik och blev såååå nervös, haha. Jag är ju inte utbildad inom foto och hade aldrig gjort något liknande så enda sedan jag fick veta det här för väldigt många månader sedan så har jag ju haft det i tankarna. Jag har testat olika fotostilar, har sett oändligt många YouTube-videor och gjort allt i min väg för att förbereda mig.

I lördags var det då dags och vi möttes upp i kyrkan 1h innan vigseln skulle börja. Jag hade faktiskt också turen att få ta med mig Rizvan. Han följde med som en assistent till mig och använde faktiskt också min gamla kamera för att fota lite från vinklar som vi visste att jag inte skulle hinna med. Så tryggt med han som alltid ställer upp, kan inte beskriva hur tacksam jag är över han och hans tålamod <3. När vi kom dit tog jag först bilder på omgivningen, testade olika ljus och olika platser och när gästerna väl började komma så blev det dem jag fokuserade på. Vigseln startade sedan och jag sprang runt överallt för att hinna med. Dem gick sedan ut varpå gästerna blåste bubblor på dem och gratulerade och jag stod där och fångade allt med min kamera. Tillsist åkte vi upp till Norra Berget och fotade lite i skogen både med hela familjen, med brudtärnan och med bestman men framförallt bara med paret. En helt otrolig dag som jag lärde mig såååå mycket av. Jag har faktiskt sedan lagt 4 hela dagar på att redigera bilderna som nu är klara och igår levererade jag dem. Det viktigaste då - brudparet är så nöjda!!!! Sååååå himla kul och därför ville jag självklart dela några av bilderna med er. Hoppas ni mår superbra. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Wow va fina bilder, du har verkligen fångat känsla och du får bilderna att se varma ut och inte så där stela som jag ibland kan tycka att bilder från bröllop blir. Du ska verkligen vara stolt över dig själv!! 😃 och vilken underbar kyrka också, så vacker!!

nouw.com/missminnea
Popprinsessan
Popprinsessan,

Vilka härliga bilder! Fint att få förtroendet att fotografera ett bröllop, nu kan du lätt ta på dig fler sådana uppdrag, för det blev ju jättefina bilder!

nouw.com/popprinsessan
Linnéa ,

Men åh vilka vackra bilder och grattis till lägenheten o allt 🌸❤️ Kram

nouw.com/linnealiebig
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

wow vilka magiska bilder, så fina 😃 du är grym bakom kameran! <3

nouw.com/emelieanderssoon
Blondina
Blondina ,

Vilka fantastiska bilder 🥰

nouw.com/blondina
Jenniferhirsch
Jenniferhirsch,

Gud vad kul, otroligt vackra bilder

nouw.com/jenniferhirsch
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Men åh så fina bilder!

nouw.com/psykiskohalsablogg
lisevik ,

Sååå gøy! Gleder meg til jeg skal fotografere bryllup selv, det ser så spennende ut!

lisevik.bloook.no
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så många fina bilder! <3

nouw.com/sarahlinnsliv
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Vilka fina bilder du tog. Brudparet måste vara jättenöjda.

nouw.com/jossustravelpics