Jobbade extra

Började helgen med en lång vinterpromenad / Går alltid förbi den där bänken och tänker på när jag och lillebrorsan hade picknick där. Det är ett måste att göra om till våren!

Jag som går och sprutar ut medel på mattorna med en ryggsäck på som är gjord av plast och väger över 6kg, haha. SÅ tungt för mig som inte är tränad / Testade en hamburgare på Donken för första gången sen jag slutade äta kött! Denna hette crispy cheese och jag tycker att det var helt okej!

Lillebrorsan var hemma över helgen, så mysigt! / Vår utsikt från lägenheten igår, såååå fin himmel!!

Godmorgon underbaringar. Måndag och jag börjar faktiskt dagen rätt så pigg! Jag somnade vid 11 igår, så skönt eftersom att jag annars lätt brukar vara vaken till 12 innan jag ens försöker somna. Hur som helst så blev det rätt så dött här på bloggen under helgen, hehe. Därav att jag istället visar er bilder från helgen här uppe! Det beror på att jag i fredags blev erbjuden att jobba extra över helgen. Rizvans arbetskollega var sjuk så då hoppade jag in och jobbade med honom med mattvätt. Jag har hängt med och jobbat på företaget innan eftersom att det är pappa som är delägare i det, men då har jag mest dammsugit och så.

Denna gången skulle jag gå runt och spruta ut medel och flytta möbler osv och alltså OMG vad tungt det är, haha. Jag är så imponerad av både pappa och Rizvan som orkar med det där nästan varje dag, för alltså jag dog av trötthet sedan, haha. Det som var tungt för mig var inte att gå hela dagen utan snarare väskan man bär med medel, den fyller man ju med både vatten och medel vilket blir rätt så tungt. Men då är det också bra att veta att av det jag och R gjorde så gjorde han det tyngsta och jag var död efter att ha gjort det som var lättare, haha. Det är ett tecken på att jag behöver ta tag i träningen!! Men så himla skönt att få in extra pengar och dessutom få röra sig! Så nöjd över att ha gjort det, speciellt eftersom att det hjälpte R! Ha en jättefin dag hörni. Kram.

Gillar

Kommentarer