Julmarknad

Hej finaste ni. Hoppas ni har haft en fantastisk dag. Själv så har jag idag tagit mig igenom min första tenta!!! Var faktiskt nervös innan, men det kändes som att det gick helt ok i alla fall! Efter tentan så tog jag kväll och har sedan fem hunnit med att käka räkmacka, varit och hämtat ut massvis med julklappar och tillsist bara chillat framför youtube. Har verkligen haft en superbra dag idag, just eftersom att jag har varit så himla utvilad efter helgen. Var nämligen pluggledig under hela kvällen både igår och i lördags, pluggade bara någon timme på morgonen. Så välbehövligt!

Lördagen spenderade jag och R i lägenheten. Vi kämpade på med vardagsrummet i 5 timmar och fick klart det mesta. Innan var det lixom möbler som inte var ihopskruvade m.m över hela golvet, men när vi gick därifrån så var det bara tv:en som skulle sättas upp på väggen kvar, samt gardiner till fönstret. Därför började vi vår söndag med en sväng till Birsta för inhandling av fästen till gardinstången samt hundmat till Polly. Vi passade även på att springa in på HM eftersom att jag hade sett en superfin blus på hemsidan, tyvärr så fanns den inte i butik så jag beställde den via deras hemsida istället. Därefter så var det dags för oss att åka ned till stan för att möta upp lillebrorsan för julskyltningen. Jag älskar såna mysiga julmarknader så ville självklart gå dit en sväng. Vi gick runt där, kollade kören och handlade fika. Supermysigt verkligen. Avslutade sedan kvällen hemma där mamma & pappa fixade gaaaalet god middag. Vi käkade både kantarellmacka till förrätt och sedan grillat till varmrätt. Såå gott!!! Hoppas verkligen att eran helg också varit underbar. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

corneliaeri
corneliaeri,
Vad mysigt! För några år sedan var vi i Sundsvall en helg innan jul och det var så mysigt, gillar verkligen Sundsvall <3 kan tänka mig att julmarknaden var mysig!
nouw.com/corneliaeri
happyM
happyM,
Åhh jaha!!! Ja det kan verkligen vara mysigt ibland!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
Så utrolig koselig! 🎄
nouw.com/arielc
happyM
happyM,
❤️❤️
nouw.com/happym