Kan inte gå

Bästa springtightsen jag någonsin haft, satt perfekt under passet också. Kommer ifrån ett tidigare samarbete med fantastiska Hunkemöller.

Hej fina ni. Idag är jag mer död än levande haha. Satan vad träningsvärk det blev av bodypumpen igår!! Jag skulle ju egentligen gå dit med mamma igår, men eftersom att hon blev försenad på IKEA-möte för köket så blev det inte så. Jag var lite för feg för att gå själv, men eftersom att jag var så pass taggad på att dra iväg plus att jag redan hade bytt om till träningskläder och satt fram vatten och allt så slutade det med att jag tvingade lillebrorsan att hänga med, haha. Kan ju säga att han var vääääldigt skeptisk mot att följa med till en början. Han pratade mest om att det nog skulle vara alldeles för lätt för han (haha). Kan ju säga att vi fick tjafsa om vem som skulle köra hem pga ingen kunde gå riktigt efter passet, haha. Alltså wow så ansträngande det var. Man fick verkligen träna hela kroppen och bara efter att en halvtimme av passet gått så kunde jag inte sträcka mig ner och ta upp vattenflaskan, för att benen skakade så mycket, haha.

Jag är ju väldigt otränad just nu efter att ha varit sjuk så länge osv, så för mig blir det ju extra tugnt att bygga upp musklerna förstås. Men Filip tränar ändå nästan varje dag under veckorna, så passet funkar verkligen för alla. Ingen av oss kan gå ner för trappen idag utan att hålla i oss i räcket, haha. Så sammanfattar det här med att bodypump är GRYMT, superroligt och peppande!! Rekommenderar det till er alla som har möjligheten att testa! Kram.

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men hur snygga & hur bra är det inte med ett par tights som verkligen sitter som dom ska! <3 Kram vännen, du är så bra!
nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,
Hihi ellerhur, såå skönt!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
by_anniess
by_anniess,
Och jag har svårt att resa mig efter jag suttit mig ner nu ... *ler* Körde benpass igår och sån träningsvärk i dag haha, mest rumpan 😉
Men jag gillar ju ändå träningsvärk haha<3
Hoppas Du haft en fin helg gumman<3
nouw.com/by_anniess
happyM
happyM,
Haha omg, det gör ju så ont!! Du gör det galet bra som köttar på varje vecka, wow!!!!❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym