Matmarknad

Innan någon hinner kommentera att det är synd om Sally för att vi satt på henne en regnjacka så tänkte jag nämna att vi endast har köpt den för hennes skull. Hon haaaatar att vara ute när det är dåligt väder, men med denna så blir hon iaf lite mindre blöt och det går så mycket lättare att få med henne ut på promenad då, haha.

Hej fina ni och glad lördag. Hos oss vankar det idag lite födelsedagsfirande. En av mina närmsta vänner fyller 24 och vi planerade att dra oss ut en sväng på stan. Det slutade med att vi nu är ett helt gäng som ska ut tillsammans, riktigt kul tycker jag. Först blir det dock förfest hos oss och jag har precis suttit och blåst upp ballonger, klistrat upp en liten banderoll och ställt fram partyhattar, haha. Hon vet inte om något förutom att vi är ett gäng som ska festa tillsammans så det blir kul att överraska med lite pynt, present och tårta, hihi.

Bilderna är från i torsdags när jag och R drog oss ut i regnet för att gå på internationella matmarknaden som var i Sundsvall under veckan. Dem har varit här några år innan Corona också, så jag var supertaggad på att gå förbi en sväng. Det vart inte supermycket shopping dock, men lite färska oliver och macarons kunde vi inte låta bli! Om jag har förstått det rätt så åker dem runt lite överallt, har dem varit i er stad? Kram.

Gillar