Ny telefon!!!!

Godmorgon fina ni. Hoppas att ni har fått en bra start på denna tisdag! Jag vaknade supertrött och vill helst att det ska bli sommar nu, tror att vi är många som känner samma sak! Hur som helst så hände det ju faktiskt en väldigt oväntad sak i söndags. Hela dagen började med att jag och mamma skulle fara iväg till Birsta en sväng för att uträtta några viktiga ärenden. Ett av dem var att köpa en ny telefon till mamma. Så vi for iväg till Birsta, köpte det vi skulle, åkte iväg och fixade en ny telefon till mamma och sedan for vi vidare mot stan för att åka på en affär som inte finns i Birsta. Så vi stannar på parkeringen, jag reser mig upp och rakt ur min ficka far min telefon ner i asfalten och hela skärmen krossas. Jag hade ju haft en riktigt dålig vecka så jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta åt hur det gick. Jag brukar aldrig tappa min telefon (har haft den i tre år utan att det är en enda repa) men nu så ska den självklart gå sönder så att det inte ens går att använda den.

Vi for sedan hem, båda chockade över vad som hade hänt. Jag tänkte bara att jag skulle lämna in telefonen på lagning. Men hemma så berättade mamma & pappa att dem ville ge mig ett bidrag till att köpa en ny telefon vilket är så himla snällt verkligen, jag är så så tacksam. Så söndagen slutade med att jag tömde mitt sparkonto och kom hem med en ny iPhone 11 Pro Max. Haha, så himla sjukt hur det blev. Hela dagen vart lixom en enda bergodalbana mellan gråt och glädje. Men nu har jag denna nya telefonen och är redan kär i kameran. Det är ett högt pris på dessa men eftersom att jag haft min förra iPhone 7 Plus i tre år utan att ens ha haft ett enda problem så blir detta nog en bra investering. Ha en jättefin dag hörni. Kram.

Gillar

Kommentarer

Ajli
Ajli,
Vad kul att köpa något så fräsigt 😊 När jag behöver köpa telefon köpper jag alltid den billigaste iPhone, vilket leder till att jag haft en fyra och en 5S XD Grejen är att jag använder bara mobilen för att ringa, sms:a och glo på instagram... så då är det ingen poäng med en värstingtelefon, även om jag är avundsjuk ändå!! För bara för att jag inte behöver en betyder detinte att jag inte vill ha en 😉
ajlimuller.se
happyM
happyM,
Åh ja men verkligen!! Nej men det gör du helt rätt i! ❤️
nouw.com/happym
Hilma
Hilma,
Men åh spännande med ny mobil! Älskar verkligen färgen på den ❤️❤️
nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Åhh hihi ja så himla kul ❤️❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229