Personlig kalender + budgettips

Ja hörni. Där sitter jag och planerar mitt nästa hyss. Haha, nej men kikar in här med ett litet skol-relaterat inlägg. Har nämligen blivit övertaggad på att ha massvis med nya skolmaterial för att motivera mig själv. Jag är ju en väldigt lättstressad person och då är planering a & o för att det ska fungera. Vet inte ens vad jag skulle göra om jag inte kunde skriva ner allt jag vill planera. Klarar inte riktigt av att ha det nedskrivet i mobilen, det känns typ inte äkta om ni förstår vad jag menar? Även om det såklart är smidigt eftersom att telefonen alltid är med.

Hur som helst så vann jag en personlig almanacka hos fantastiska @ByAlma förra året vilket jag är oändlig tacksam för. Enda sedan jag fick hem den så har jag verkligen längtat till att börja använda den och eftersom att startdatumet var nu i juli så kan jag äntligen fylla den med saker att komma ihåg. Tusen miljoner tack Alma, är sååå otroligt glad för denna. Kan verkligen rekommendera personlig almanacka till er om ni inte redan kikat in dem, riktigt bra hemsida. Kan även varmt rekommendera Almas fantastiska blogg, vilken underbar tjej alltså!

Tänkte även flika in med ett bugdettips! Nämligen pennorna jag använder på bilden. Har kikat på liknande pennor som varit dyrare, men har dragit mig för att köpa dem på grund av priset. Så hittade istället dessa för 20kr på TGR (Flying tiger). Älskar!! Rekommenderas verkligen. Kram.

Gillar

Kommentarer

Alltcreepy
Alltcreepy,
Superbra tips Och bilderna inspirerar ju så mycket 😍😍
nouw.com/alltcreepy
evelinarou
evelinarou,
Tack så mycket för tipset! 😃 <3
nouw.com/evelinarou
linndossing
linndossing,
Älskar personliga almanacka, håller på att beställa min egen just nu! Kram <3
nouw.com/linndossing
linneavn
linneavn,
Men så kul!! Älskar verkligen att skriva upp allt i en fin kalender, det blir mer motiverande att genomföra allt på något sätt. Massa kramar❤️
nouw.com/linneavn
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så kul att du vann den, den var du väl värd! ❤️ Jag precis som du vill alltid ha lite nytt innan skolstart ❤️ Stor kram fina hjärtat ❤️
nouw.com/lillymihlte
Magicalme
Magicalme,
Supertips💕💕
nouw.com/magicalme
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Jag kör alltid personlig almanacka, grym!
nouw.com/lindaviktoriaaa
Louiseelinore
Louiseelinore,
så kul med personliga almanackor ! 😃 Kram<3
nouw.com/louiseelinore
Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag instämmer helt med dig! Jag skriver hellre ner på papper. Det känns bättre på något vis hahah😂💕
nouw.com/emmamehrali
Hilma
Hilma,
Åh det där budgettipset med pennorna var ju asbra! 😃 Tas tacksamt emot spartips, tack finis!! <33
nouw.com/hilma